2016-10-07

Nu går vi vidare

Nu snart är detta en epok och ett minne blott och vi går vidare i våra liv. Idag har vi skrivit på pappren och överlåtit vårt hus till en ny familj, som tar det i besittning februari 2017.
Vi har bott i vårt härliga, stora hus i snart 26 år. Upplevt en massa fantastiska saker med våra barn och familj, men nu drar vi vidare. Vi flyttar nu till lägenhet och kommer att blir stadsbor.
Dessa tankar att flytta till stan, har många gånger varit på tapeten när barnen skulle börja gymnasiet. Att vi då skulle flytta in till stan så att dom slapp ha så lång ressträcka. Men så blev det aldrig då, utan vi blev kvar. Men nu var tiden inne och gubben och jag känner oss klara och redo.
Dom som köpt vårt hus är en familj med 4 barn och vi tycker det känns helt rätt och okej och vi hoppas att dom kommer att supertrivas precis som vi gjort i alla år som vi bott här.

5 kommentarer:

 1. Ibland behöver man gå vidare!
  Vi har varit i samma situation. Och tillslut blev det av att vi sålde och flyttade in till stan. I dag känns det som ett jättebra beslut och jag hoppas att ni också kommer att trivas på ert nya ställe!
  Kram och lycka till

  SvaraRadera
 2. Vi de närstående i familjen önskar Er lycka till. Hoppas Ni hittar något bra i staden. Vi ses ju i morgon på avslutningsgrillen hos Er.
  Tänk så mycket, och så många Jular, och midsommarfester mera
  barn och barnbarn. Det bliver en saknad, men så är livet.
  Lycka till och njut nu allt vad ni kan, vi är ju fullvuxna alla,
  och kommer att klara oss bra.
  Ta det lite lugnt också så får ni njuta lite mer.
  kram, mamma Harriet

  SvaraRadera
 3. Grattis till nystarten!
  Skönt när man har känslan av att vara klar, då blir det bra.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Ja...vad säger man - ❤️ -ligt GRATTIS & all lycka till i stan!
  /Kram

  SvaraRadera
 5. Skönt när man väl bestämt sig :-) Jobbigt att rensa alla gömmor bara, med saker som man inte ens kom ihåg att man hade... ;-)

  Vi tänkte flytta in till stan när vi hade bott i vårt hus i 21 år, men det blev Spanien istället :-)

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.