2016-10-15

Installerad

Nu är man trött i ögonen så det svider efter en lång dag. Gick upp 03.45 i morse för att vara klar när grabben kom och hämtade oss vid 04.30. Sedan bar det iväg till flyget som gick 06.40.
När vi landade i Alicante blev vi hämtade för att checka ut bilen på Umbrella som parkeringen heter. Efter det tog vi oss sakta ner till Playa Flamenca. Men idag är det marknad och vårt ställe vi hyrt ligger såklart på den gatan. Så att komma in med bilen på gatan är tvärnobben. Så gubben släppte av mig så nära som vi bara kunde komma med resväskorna. Sedan var det bara att knalla till huset.
När vi packat upp vårt resebagage gick vi ut på marknaden och köpte grillad kyckling och frukt. Hem igen och in med grejerna. Sedan dörrknackning i huset vi hyrde i augusti när vi var här. Där hade vi bunkrat lite saker till denna gång. Bland annat vår dramaten fullproppad med grejer. Hem igen med sakerna, och då pajade vår gamla dramaten på vägen hem. Ett hjul föll av och gick inte att laga. Men den har hållt i många år här nere. 
Nu gick vi till bilen och styrde kosan till Mercadona för att fylla upp kylskåpet med allt man behöver. Hem igen lasta ur och in i kyl o frys. Nu kurrade det rejält i magen, så vi gick till La Zenia köpcenter och tog en pizza. Efter det in på Primark och köpte oss ett par tofflor. En snabbis till Alcampo och köpte en ny dramaten. Nu var vi äntligen på väg hem, förutom att vi slank förbi vår gamla adress som vi bott på när vi varit här förutom i år då. Där hämtade vi vår stekplatta som dom ställt ut på sin balkong.
Men nu är det bara att tvätta bort ansiktet och sedan hoppa i säng för att somna ovaggad och vakna i morgon till en ny dag.

6 kommentarer:

 1. Hoppas att ni får en riktigt härlig resa!

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får det härligt, här njuter jag av Mallis kram

  SvaraRadera
 3. Jag ville inte SMSa till Er och störa. Skönt att höra, men vilket jobb.
  Här var det 5,2+ i morse. nu har vi nog 7+ har inte kollat.
  Jag skall fixa fika nu och rösta brödet.
  ha en bra dag, kram mamma H

  SvaraRadera
 4. Underbart jue - Ha det riktigt gott nu ♡
  /Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt! Vi har också bilen på Umbrella, dom är bra. Vore smart med en rondell innan 332-an dock... Men det är ju när man kommer som det blir en liten extrasväng, och då har man inte nån tid att passa direkt.

  Jag gillar Flamenca-marknaden (fast jag har bara gått där en gång). Bred och bara en gata, perfekt! Fast det är inte så kul när marknaden är ivägen för ens framfart. Har fastnat i trafiken runt där några gånger då vi varit på väg till Zenia Boulevard.

  Ha det så härligt nu! :-)

  SvaraRadera
 6. Härligt att ni är nere i värmen!
  Och vem vet...kanske springer vi på varandra här inne i stan någon dag :)
  Välkomna ner och ha det så skönt!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.