2017-02-19

Äntligen hemma igen

Jo, igår kom äntligen min fina gubbe hem från Spanien. Han har varit där en hel vecka med bror min. Så här länge har vi aldrig varit ifrån varandra någon gång. Max 2 dagar på sin höjd, så det här var en prövning som heter duga. Vi är ju som ett, jag och gubben så lite vingbruten har man allt känns sig denna vecka. Men som tur är finns ju mobilen som vi använt flitigt. Men det var skönt att få krypa in i hans famn igen, och pussas och kramas ordentligt.
Varför har han varit i Spanien då. Jo, vårt lass med allt som vi ville få ner till huset kom i veckan. Och då var det smart att ha min bror med som bärhjälp, och jag kunde inte ta ledigt heller. Men nästa gång åker vi ner ihop och fixar till det sista. Då kommer dom sista möblerna som gubben beställde på plats.
Igår hade jag fixat chokladdoppade jordgubbar (blev inte så vackra men goda) och skumpa till, sedan åt vi rullader (Morbergs recept).
Nu ska vi ta en promenad i ett grådisigt väder som vi har här idag.

7 kommentarer:

 1. Skönt att han är hemma igen och att allt har gått bra med flyttlasset :-)

  Ha en mysig söndag nu!

  SvaraRadera
 2. Det förstår jag att Ni tyckte det var härligt.
  Ja enligt din bror så hade de jobbat bra tillsammans.
  Dt är ju väl att släkten samsas. Tänkte på Janne når jag såg Ove i går. De är verkligen lika varandra, Janne och Owe.
  ha det bra , kram mamma H

  SvaraRadera
 3. Så skönt att mannen din är hemma igen, jag känner likadant när min man är borta :) Spännande att ha fått ner flyttlasset till ert boende i Spanien. Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Mysigt :) och skönt att gubben är hemma igen kram

  SvaraRadera
 5. Förstår precis hur du känner, att vara ifrån varandra är som att inte känna sig hel. Spännande med hus i Spanien. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Inte roligt att behöva vara ifrån varandra :( Vi är också alltid tillsammans. Men eftersom jag flugit de sista gångerna och han har kört bil, har de blivit några dagar som vi varit utan varandra!
  Skönt att du nu har fått hem honom igen!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.