2017-02-04

Godmorgon

Då har man fått i sig frukosten och sett på nyheterna på tv:n samtidigt. Sedan har vi konstaterat att vi inte blev några miljonärer på Eurojackpotten denna vecka heller. Självklart har vi gjort en ny rad till nästa vecka. Så måste jag klicka i våra turnummer för en lottorad också. Så man får känna spänningen ännu en gång idag av att kanske bli miljonär.
En tvättmaskin är snart klar och sedan åker snabeldraken fram innan jag fixar i ordning mig. För idag ska vi även skrapa trisslotter med barnen igen. Det var ett tag sedan, så lotthögen har vuxit här hemma. Kanske en plats i tv-soffan för att skrapa fram miljonen.
Lägger ni mycket pengar på spel?

7 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna för vinst. Kram.

  SvaraRadera
 2. Jag håller också tummarna! :-)

  Jag spelar lotto tillsammans med en före detta jobbarkompis. Hittills har vi inte vunnit ett smack, men det gör att vi håller kontakten åtminstone var 10:e vecka, och det är ju en vinst det också :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken god frukost :)
  Vi spelar aldrig! Men jag håller tummarna för er :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Brukar bli en trisslott i bland. Ha,ha det har man inte råd mef
  när man är pensionär.
  Förr hade jag lotto, som kom regelbundet.
  Håller tummarna att ni och barnen vinner på era lotter.
  kram mamma H

  SvaraRadera
 5. Vi spelar inte, men förr brukade Peter spela någon rad på helgerna. Det blev väl någon mindre vinst någon gång, men det gick nog inte plus... ;) Trevlig fortsatt helg!

  SvaraRadera
 6. Tur i spel är väl synd att säga, men det beror nog på att det spelas alldeles för lite i detta hus. Och spelas det så är det på trav.. Och när man spelar så känner man varje gång att "nu", "nu" är det nog storvinst!!! Lycka till med lotterna!!
  Mmm, fröknäcke såg verkligen gott ut, kanske skulle slänga ihop till kvällen!!
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 7. Spelar nästan aldrig , men jag har vunnit flera ggr när jag väl gör det krm

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.