2017-02-24

Vårfeeling på tallriken

Middagen ikväll var en riktig vårfeeling på tallriken, i alla fall färgmässigt sett. Vi åt halstrad tonfisk på en bädd av kokt ris, gurka, avokado och ärtskott. Med en god sås till på majonnäs och japansk soya ihopblandat. Pricken över i:et blev rostade sesamfrön som man strödde över maträtten.  Det här var mumsfilibbaba tyckte vi båda två. Så denna rätt kommer att stå fler gånger på vårt matbord.

6 kommentarer:

  1. Det såg väldigt gott ut! Trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
  2. Det är ju faktiskt Restaurang food, lilla gumman. På SVT morgon program gjorde de som du och jag med Smördegen, men de lade
    maträtter emellan, både vackert och snyggt, Man lär så länge man lever , och det är sant.

    SvaraRadera
  3. Åhhh, så himla gott detta såg ut!! Och jag gör som du, springer runt i huset och fördelar ut blommorna, som hänger med på sluttampen när nya har införskaffats ! Skönt att gubben är hemma igen och att ordningen är återställd!!
    Lördagskram från Kate

    SvaraRadera
  4. Det lät supergott!
    Vi har precis lika dana vinglas här hemma. Älskar dem.

    SvaraRadera
  5. Det lät verkligen gott det där! Och det såg gott ut också :-)

    Ha en finfin lördag!

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.