2019-04-04

Hann med en del


Igår hade vi tillgång till brorsans bil hela dagen, sån vi for runt lite.

Vi började med att åka till Rusta för att kolla på plastmattor till vår takterrass. I Spanien är plastmattorna som vi hittat svindyra. Kollade även på IKEA när vi var där och dom var billigare men skitfula.

Vi hittade 2 st som vi köpte och som nu ska med hem till Spanien. Nu kommer nästa krux i detta som jag inte riktigt tänkt på tidigare. Vad kostar det att checka in dom. Går dom möjligtvis som skidbagage? Måste kolla upp detta.

Efter Rusta gick färden till apoteket där vi skulle ha lite piller. Sådant som vi snart kan plocka ut på recept i Spanien när vi är recidencia. 

Stopp nr.3 blev gubbens gamla arbetsplats Blomsterlandet. Där stannade vi en bra stund och fikade också med A-K när hon hade lunch. Vi köpte blommor till min mamma och jord till tomatplantorna som jag tagit med från Spanien.

Nästa stopp blev hos mamma, vi köpte med oss Budapestbakelser från Åby konditori som vi åt till kaffet. Mamma fick 3 st. tomatplantor som jag hoppas att någon kommer att ta sig så hon kan skörda spanska tomater på sin balkong i sommar.

När vi åkte därifrån blev det ett stopp på ICA Maxi för att handla lite frukostsaker och middagsmat hem till brorsans kylskåp. 

Hemma hos brorsan igen fixade jag till middagen som fick bli små pannfibbar med sås och potatis till.


Snyggare, billigare än i Spanien. 

 Finns mycket annat fint mer än blommor i denna butik med.

 Fikastopp hos mamsen.

Sedan middag hemma i Vildabergen.

5 kommentarer:

 1. Mattorna går säkert att checka in som otympligt extrabagage. Kostar kanske en slant så frågan är vad slutpriset blir för dem ;-)

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Full rulle ser jag
  Här lunkar vi på som vanligt ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har ingen aning om det där med bagage incheckningen på Ryanair Men har hört att dom tar extra betalt för allt.
  Hoppas det inte blir så dyrt att ni hade tjänat på att köpa mattorna i Spanien ändå. Det skulle ju garanterat hända mig. =)
  Hoppas ni har en härlig tid med familjen här i Sverige nu. Och dina köttfärsbiffar såg smaskiga ut. Mums.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Åh... Jag blev lite lurad där i början av inlägget... Hade glömt att ni förflyttat er till Sverige och blev jublande glad att dom hade öppnat ett Rusta här! Men säg den glädje som varar... ;-)
  Men snart kanske dom tar sig i kragen och öppnar en filial här :-D

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Det är alltid en massa man ska hinna med när man är i Sverige!
  Kram och trevlig kväll

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.