2019-12-25

Lugnet före stormen


Vår julafton var lugn och skön, inget stressande alls ytan bara mys. Den började hemma hos sonen med att Amelia öppnade några paket som tomten varit och lämnat till henne under natten 😉. Det är alltid lika roligt att se när ett barn öppnar sina paket. Den förväntan som finns i barnet av vad som kommer att vara under omslagspappret. 

När vi ätit frukost gjorde vi oss i ordning för att åka iväg till Mamma. Martin, Johanna och barnen for iväg till barnens mormor och morfar och firade jul.

Hos mamma blev vi några stycken som fikade och åt julmacka. Först när vi kom låg mamma och vilade för hon hade inte mått så bra på morgonen. Men efter ett tag ville hon komma upp och sitta ihop med oss. Hon blev jätteglad för julklappen som hon fick. Fotoboken som vi gjort på barnbarn och barnbarnsbarn i. Berättade om alla fina julhälsningar till henne från bloggen. Hon blev jätteglad över dem med.

När vi varit några timmar hos mamma åkte vi vidare hem till brorsan och där bjöd han på julbord. Vid 18.00 tiden kom grabben och hämtade oss och vi åkte hem till dem igen.

Kvällen hemma hos sonen blev lugn och skön. Men idag kommer hela flocken att träffas här och fira ihop, då blir det full rulle.


Paketöppning.

Hos mamma runt bordet.

Ellen var med till gammelmormor. 

Efter ett tag kom mamma upp när hon kände sig bättre.

Julmat hos brorsan.

3 kommentarer:

 1. Vilken bra julafton och så skönt att din mamma orkade vara med ett tag.

  Kram och god fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Härligt med en lugn och skön Julafton.
  Ha en lika mysig fortsättning på julhelgen nu.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig julafton och vad fin din mamma var när hon anslöt till firandet :-)

  Ha en fin fortsättning på julen som bara verkar accelerera där hos er :-D

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.