2019-12-13

Kallt, varmt, dimmigt och blåsigt


Åkte söder ut igår och startade med en temperatur som låg på +12 när vi åkte iväg på morgonen. När vi kom neråt Granada började termometern dala och det lägsta var +2. Då var det dimmigt som sjutton ett tag. 

Men när vi började närma oss målet började graderna att stiga igen och solen sken och det var nästan molnfritt. När lossningen var klar i Mijas så vände vi och började åka hemåt igen.

Men vi hade en liten avstickare till ett ställe som vi aldrig förut varit på. Stället hette Frigiliana som låg norr om Nerja. Ett ställe som jag skulle vilja besöka fler gånger och se lite mer av. Du kan läsa här om Frigiliana .

När vi var klara där fortsatte vi hemåt till vårt Playa Flamenca.Vackert när solen går upp och färgar bergen röda.

Sedan blev det lite kyligt.

 Och disigt och dimma.

 Hus på höga höjder.

Så hade vi sol igen.

 Vackert så det förslår.

Även trångt så det förslår.

Men varmt och skönt.

 Sedan åkte vi hemåt och jädrans vad det blåste då.

Vackra molnformationer.

10 kommentarer:

 1. En heldag med diverse temperaturskillnader :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ni får alltid se vackra platser på era turer. =)
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Vad kul att ni hann med en liten utflykt också där på er tur. Såg jättefint ut i Frigiliana - tack för tipset!

  Ha nu en fin Luciadag :-)

  SvaraRadera
 4. Det såg verkligen fint ut men så kyligt ni hade under delar av dagen.

  Kram och fin lucia!

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar bild på bergen. Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Fina bilder! Vilket bra jobb ni har som gör att ni får se er omkring!
  Tänk vilka temperaturskillnader det kan vara... som när vi åkte upp mot Tejde, när vi var på Teneriffa ;)
  Mannen min, har flera kompanjoner som har eller håller på att bygga och köpa hus på olika håll i Spanien. En av dem i Nerja, bland annat ;)
  Kram och ha nu en fin helg!
  /Maria

  SvaraRadera
 7. Åhhh, SOL!! Ja och lite dimma men här råder det gråväder delux, hittar knappt till bilen och regnet öser ner. Sicken julfeeling man får :)
  Kramis från Titti

  SvaraRadera
 8. Godvänner, jag heter Laura, från Stockholm - Sverige. Jag är sjuksköterska på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Sverige. Jag är gift i mer än 6 år med två barn, mitt förhållande till Andrea min man vid första året var söt, romantisk och senare blev mardröm fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskar på mig och letade efter ett sätt att få en snabb skilsmässa , vi slogs upp för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek. Jag älskade min man så mycket. Jag vill inte förlora honom till en annan dam. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre ... Jag ville bara att han skulle vara hemma för att älska mig för alltid. Jag förklarade min situation för en vän på jobbet, min vän Jennifer hon berättade för mig att snarare kontakta hjälp av en kärleksstiftare som heter Dr.Oduduwa från afrikana nation med magisk kärlek stavdelningsbön för att återvända tillbaka ex love, att han har kraftfullt begåvad charm för att få tillbaka kärlek och förtroende i alla trasiga äktenskap eller trasiga kärleksförhållanden, jag trodde och provade och det fungerar för mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr.Oduduwa svarade kan hjälpa mig att föra tillbaka min ex kärleksman hem hem med omedelbar charm kärleksdel, jag var mycket glad över att hitta den här mannen som hjälpte mig, jag följde alla hans instruktioner noggrant steg-för-steg böner och incantation jag gjorde själv i mitt hus med ljus ljus på natten. Oduduwa berätta allt jag kan göra hemma under nattbönerna älskar stavningsprocessen. Jag gjorde allt enligt anvisningarna. det började fungera för mig eftersom jag inom några timmar senare fick ett telefonsamtal från min man, jag var så förvånad och chockad eftersom han har slutat ringa eller skicka meddelanden till mig sedan de senaste 3 månaderna, nu gör jag omedelbart en kärlek stavningsböner min make Andrea kom hem för att be om ursäkt för mig, jag är så glad hur kärleksdel fungerar positivt på min man inom 2 dagar han är hemma. Just nu lever min man och jag båda lyckligt i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag är glad åt den stora mannen Dr.Oduduwa för hans begåvade talanger. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa till alla som vill återställa förlorade kärleksförhållanden eller kärleksförhållanden för att hitta verklig kärlekspartner.
  {Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.