2019-12-19

Då är det bara att sticka iväg


Arbetsdagen blev väl lite lång igår, men det känns gott när man ser att kunder blir nöjda och glada för det man gör. Visst hade dagen blivit som en vanlig arbetsdag om den börjat vid 09.00 tiden. Men det gick tyvärr inte för vår första kund fick inte tillgång till sitt nya hem förens vid 14.00. Sedan var det ett ställe till som det skulle levereras till och då blir dagen lite längre en än normal arbetsdag.

Så det fick bli en köpepizza från Mercadona som åkte in i ugnen när vi kom hem. Den var klar på 10 minuter, så snabbt gick det. När vi käkat klart tog vi tag i våran packning. Och vi verkar ha lyckats även denna gången att få ner allt som skulle ner i våra väskor.

En härlig dusch och sedan bums i säng för kl.07.00 idag slog larmet igång på mobilen. Dags att hoppa i kläderna och bege sig till flygplatsen.5 kommentarer:

 1. Ha en trevlig resa nu. Och njut av att umgås med hela stora familjen igen.
  Regn och rusk i Sverige just nu. Men Jul blir det ju ändå. =)
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Hej, nu har jag läst ikapp här hos dig! Vilken fin roadtrip till franska gränsen och vad kul med Husqvarnabutiken ;)
  Det där med dricks/växelpengar. Vi var med om samma sak hemma i Sverige en gång. Vi betalar alltid med kort, men denna gång hade vi en 500-lapp som vi passade på att använda. Kommer inte ihåg vad summan på lunchen låg på men, kanske runt 350-400? Vi hade lagt pengarna vid notan, servitrisen plockade upp pengarna sen såg vi inte henne på flera minuter. Jag frågade mannen om vi inte borde fått växel tillbaka, men han trodde nog att det uppfattats som att jag var nöjd så, annars skulle jag nog gått in (vi satt ute) och bett att få betala... jaja, vi tänkte väl att det gå till så när man betala kontant ;) "Lärpengar" som vi brukar säga ;)
  Tack snälla för fina ord om vårt fjällhus, de värmer!
  Kram och ha nu en fin jul i Sverige!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Trevlig resa :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Köpepizza är bra att ta till när man har bråttom.

  Ha en fin resa till Sverige nu då!

  SvaraRadera
 5. Hoppas att ni fick en behaglig hemresa!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.