2019-12-22

Full rulle på lördagen


Vi började lördagen med att få en bil levererad med två små barnbarn till oss. Sedan fortsatte resan ut till Skärblacka och mamma.

Mamma blev jätteglad att få träffa sina barnbarnsbarn Axel och Ellen. Dagen före hade lilla Amelia hade varit där med sin pappa och då skickade kort på whatsapp till oss andra. 

Vi fikade och pratade tills det var dags för mamma att rulla ut till middagen och sätta sig och äta kåldolmar, sås och potatis. Det var första gången som jag såg mamma i sin nya rullstol som hon klarar galant själv när hon ska ta sig någonstans.

Vi åkte hem till barnbarnen och väntade på att deras föräldrar skulle komma hem från IKEA. 

När S och R kom hem tog vi på oss och gick bort till deras hus som snart nu ska vara färdigt för inflyttning. Det skulle ha varit det till jul från allra första början. Men sedan har datumet förflyttats fram. Men nu kommer det att bli i slutet på januari.

Sedan gick vi hem och åt kokta musslor hos dem och satt och pratade till sena kvällen innan jag och gubben tog bussen in till stan igen och gick till hotellet.


Ellen och Axel.

Mamma, Amelia och Martin dagen före vi var där.

Vi tittade på nya huset som snart ska vara klart.

Och åt god musselsoppa.


4 kommentarer:

 1. Ni har så fina barnbarn. Så roligt att se din mammas glädje också. Det märks att hon trivs med livet.
  Vilken härlig Lördag ni hade. Ha en lika härlig 4:e advent nu.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att din mamma ser så glad ut och både har det och klarar sig så bra :-) Blev ju hur lyckat som helst med den flytten!

  Ha en fin fjärde advent!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig och bra dag på alla vis! Så roligt för din mamma med så mycket fint besök. Förstår att det var uppskattat.

  Kram och ha en fin 4:e advent

  SvaraRadera
 4. Det bästa av allt: få se kära Hajan på bild! Och hon ser ut att må bra!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.