2022-12-23

Lämna klappar

 

Igår blev en sådan där dag att åka runt och lämna lite julklappar till nära och kära som vi köpt. 

Men först på förmiddagen skulle vi göra lite julgodis med barnen. Det gick väl sådär med det. För Ellen ville göra några vaxljus först innan julgodiset. När vi gjort lite ljus knackade det på dörren och det kom en kompis till Axel. Då frågade Ellen om hon kunde få gå över till sin kompis som bor i huset bredvid. Så då var det bara jag och dottern kvar och hon var tvungen att sitta i ett oplanerat telefonmöte. Så julgodiset blev det inget med, men det gör vi idag istället.

Det var mycket trafik när vi åkte iväg med bilen på eftermiddagen jag och gubben. Men vi kom fram till våra ställen.

Sista stoppet blev hos Therése och familjen. Vi kommer inte träffa dem på julafton för de ska vara hemma och fira julen ihop med Anders föräldrar.

Vi hade tur att båda barnbarnen var hemma när vi kom. Julia jobbar mycket när det inte är skola och Wilmer spelar mycket dataspel ihop med kompisar när han har jullov. Så det blev mysiga timmar runt bordet innan vi åkte tillbaks till Lindö


Vi hann att göra rätt många vaxljus. Både stora och små.


Vi gjorde små till änglaspelet.


De öppnade sina julklappar igår när vi var där som de fick av oss. En liten sak och sedan ett kuvert med en peng i. För pengar står högst på önskelistan när man är tonåring. Vi bestämde att vi ska ses en gång till innan vi åker hem igen. Söta lilla Nika fick vi träffa med.6 kommentarer:

 1. Ha en riktigt GOD JUL!
  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, och detsamma till dig 😊.
   God Jul
   Kram

   Radera
 2. Ibland är inte barnens tålamod så stort om annat lockar så det har hänt att vi vuxna suttit kvar med pysslet själv. Bra dagar med nära och kära i alla fall!

  Önskar er en God Jul!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag vet 😁. Kommer ihåg hur det var när barna var små. Oftast satt man själv kvar med pysslet man skulle göra.
   Önskar dig en God Jul med.
   Kram

   Radera
 3. Full fart med kompisar! Jättefina vaxljus fick ni till i alla fall, kul! Vilja stora barnbarn du har. Hur många är de? Söt vovve. Påminner lite om våran Teddy.

  God Jul och KRAMAR Anna Channal

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ljusen blev bra som sagt 😊. Vi har 6 st barnbarn och hunden är en pomeranian.
   God Jul
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.