2012-05-21

Snabbt och lätt

I lördags innan jag cyklade iväg till pappsen fixade jag till lite fikabröd som jag hade med mig. Jag hade smördegsplattor och hallon och blåbär i frysen. Lät plattorna tina lite innan jag tryckte med ett glas lite lätt på plattan. I ringen som blev placerade jag hallon och blåbär.  Penslade kanterna runtom med ett uppvispat ägg. Blandade lite potatismjöl och vaniljsocker som jag strödde över bären. Sedan in i ugnen i ca 15-20 minuter. Sedan fick dom kallna innan jag pudrade florsocker över dom. En klick grädde eller en kula glass blir pricken över i:t till detta.

6 kommentarer:

Hajan sa...

jadå minsann de smakade mulltum
Du lilla flitiga myra
Kram

Nyanser av vitt sa...

Så gott och enkelt. Kanske till och med jag kan baka :O)
Kram Agneta

Hanna sa...

Ser så gott ut och låter mumsigt.
Kram
HAnna

Gardenhouse sa...

Du är en mästare på gottsugna recept!
Ofta även enkla, gillas ;)
Hoppas värmen kommer hit med...
Kram Sussi

Sabina sa...

Som ett wienerbröd, mums!!!

Du är så påhittig tycker jag, önskar jag hade lite av all din fixighet.

Kraaaaaaaaaaam

Hannis sa...

Smaskens helt enkelt=))
Kram Hannis