2020-09-28

Mirakelmedel


Vi körde fixarsöndag hos oss igår. Verkar som att vi prickar in vilodagen här hos oss som värsta temworksdagen istället. Det var ju likadant förra söndagen. Men när man känner att det kommer bli någonting gjort är det lika bra att köra på.

Liten uppdelning på sakerna igår blev det. Jag körde inomhus och gubben var utomhus. Sedan strålade vi ihop när vi behövde hjälp av varandra.

Jag skrubba duschen, tvätta altanfönstren och glasrutorna i vitrinskåpet. Allt detta gjorde jag med mirakelmedlet som jag kallar det för. Miljövänligt och toppenbra tycker jag. Du kan läsa om det här på Ekotipsets sida. På denna sida kan du hitta hur mycket bra tips för det mesta, inte bara för städning.

Gubben han gjorde ett sekatörrace på paraplyaralian och rensade skräp (torra blad) på tomten. Plockade av chilin för torkning och fixade även upp lamporna i trappen som tänds upp när man går där kvällstid.

Vi tog rast för middag och gjorde klart ett projekt som legat sedan lockdowntiden. Jag färgade min utväxt och sedan tog vi kväller efter duschen.

Satte oss på altanen och spelade ett parti kort som var ett tag sedan faktiskt och tog kvällsfikat där innan vi tog kväller och satte oss vid tv:n.


2dl. ätiksprit 12%, 3dl. vatten och några droppar diskmedel.


Skinande fint i vitrinskåpet igen.

Inte mycket kvar på den, men han har gjort det förut så det kommer nytt.


Men kasta blommor har gubben väldigt svårt för. Så nu har vi en hink med paraplyaralia som han hoppas det ska bli rötter på.


Hemmagjorda hamburgare i salladskupa med klyftpotatis till.


Bättre sent en aldrig. Nu har listen klistrats på och den har fått en plats på altanen.


Det är mest utmed kustremsan som vi hållit till.


Så fick det bli lite färg i hårbotten.


Man tager vad man haver sa Kajsa Varg. Så frusna bananer, äpplepaj, yoghurt och lite superkrydda med kanel, kardemumma och ingefära.


Och tamejtusan så blev det glass av det med.


Nytvättade fönster och ett parti kort innan mörkret kom.Sedan var det dags för tv:n.

12 kommentarer:

 1. Flitens lampa lyste verkligen hos er i går! Som vanligt åt ni dessutom riktigt gott! Den där glassen lät gudomlig :D

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Stoppa skilsmässa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Vad duktiga ni var! :-)
  Vårt mirakelmedel när det kommer till städning heter KH-7. Säkerligen inte ett dugg miljövänligt men attans så effektivt!

  Ha en fin start på veckan!

  SvaraRadera
 3. Vad mycket ni fick gjort på en gång. Mirakelmedlet används här hemma också till allt.
  Det fungerar jättebra.

  Ha en bra dag. Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Skinande fint blev det. Och skönt när det är gjort!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så skönt att få en del gjort! Det fick även vi, igår, faktiskt ;) Ett släpkärre-lass till "soptippen". Så skönt att bli av med sånt som bara stått...
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 6. Gäller att passa på när lusten finns.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Det mirakelmedlet ska testas. Skönt att röja och städa när det är klart. Ja roligt att jobba tillsammans också. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 8. Har oxå detta mirakelmedel , men just på mina duschväggar tycker jag det funkar dåligt. Kanske gör jag fel på nåttvis. Har duschkabin .Ha en fin tisdag //Christina

  SvaraRadera

 9. Eftersom våra ansikten är olika, så är våra problem. Jag vet inte vilka svårigheter du upplever men jag vill att du ska veta det om du verkligen vill ta dig ur din prövning. Det finns en lösning för dig. Jag vill presentera en man som heter Dr Ajayi för allmänheten, han är en trollformel och han hjälpte mig att rädda mitt äktenskap för ett år sedan. min man lämnade hemmet och sa att han inte längre var intresserad av vårt förbund, det var en chock för mig eftersom jag inte kan minnas att vi grälade, jag fick senare reda på att han var med en annan kvinna, jag bad honom att komma tillbaka hem för att vara med mig och barnen men han agerade inte själv längre, jag fick senare reda på att han har varit besatt av en charm av damen han är med. Jag kontaktade Dr Ajayi och charmen var olöst efter 3 dagar av förtrollningen och min man återvände hem. Dr Ajayi kan utföra vilken typ av besvärjelse som helst. Kontakta honom på Viber / WhatsApp :+2347084887094 eller e-post: drajayi1990@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Jag var den sista personen på jorden som accepterade det faktum att trollformler existerar eller fungerar inte förrän jag blev hänvisad till Dr Ilekhojie. Han lovade att hjälpa mig att försonas med min partner. Jag hade inget annat val än att prova för 3 månader efter skilsmässan blev jag degraderad på min arbetsplats på grund av depression och bristande koncentration. Mitt liv rann ut varje dag och jag var förvirrad över vad jag skulle göra. Jag var glad och njöt av mitt arbete men helt plötsligt blev jag olycklig efter skilsmässan eftersom det var snabbt och en kort process. Bara Dr Ilekhojie gav mig ett sätt och jag är glad att jag tror på honom. Bara förra veckan här befordrades jag tillbaka till min position och jag är här för att dela min egen erfarenhet med den här mannen som heter Dr Ilekhojie. I alla situationer finns det alltid en väg ut. Kontakta Dr Ilekhojie via TEXT ELLER WHATSAPP MESSENGER med: +2348147400259 och e-post på: gethelp05@gmail.com

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.