2020-09-24

Hann inte med


Något datorhäng hanns inte med över huvud taget igår. Skickade iväg mitt inlägg på morgonen innan vi stack, sedan stod datorn där nedsläckt hela långa dagen. Tänkte sätta på den på kvällen när vi kom hem, men neeeeeeej. För då hade jag blivit kvar där till sent på natta visste jag.

-Vad gjorde jag igår då. Jo, först var det en jobbsväng. Sedan var vi hos trädgårdshandeln och köpte jord och jag en liten blomma. Jorden skulle vara till nya fynd som gubben hittat ute på trädgårdsavfallet på gatan.

Efter trädgårdsmästaren blev det Skandinaviska butiken för att köpa lite saker. Sedan hem och lasta ur bilen för att sedan hoppa in igen och styra den på La Zenia och Leroy & Merlin.

Jag skulle kolla på en sak faktiskt denna gång. Men dit hänger gubben med frivilligt utan tjat. Men jag fick gå där ifrån tomhänt och mitt projekt får ligga på is ett tag till.

Nu var det dags att storhandla igen för frukt och grönt fanns det inget kvar av hemma. Så turen gick till Mercadona. Men innan vi kom dit var vi och vattnade hos våra vänner som bor i närheten.

När vi var hemma igen plockade jag in varorna och gubben planterade alla blommor som skulle ner i ny jord och nya krukor.

Sedan blev det dusch för oss båda för vi skulle gå ut och äta middag med Ulrika och Mats. Vi gick för allra första gången till The Banana Tree Thairestaurang som inte ligger alls långt hemifrån oss.

Det var väldigt mysigt inrett på restaurangen och personalen var trevlig. De hade bara öppet ena delen av restaurangen av förklarliga själ så klart i dessa tider som är.


Jag köpte palettblad som gubben planterade om när vi kom hem.


Kaviar, svinto, ättika och havregryn är viktigt.


Mycket mysigt inrett var det.


Jag tog anka i apelsinsås.


7 kommentarer:

  1. Ibland hinner man helt enkelt inte med datorn.
    Vi har också varit på den restaurangen en gång med Carolin och Fredrik. Jättemysig! Kram

    SvaraRadera
  2. Mysig restaurang och anka är inte dumt kram

    SvaraRadera
  3. Den restaurangen har vi aldrig provat, får bra recensioner ser jag. Hamnar man vid datorn kandet dröja innan man kommer därifrån ;) //Christina

    SvaraRadera
  4. Ja det är inte varje dag man har tid eller ork att sitta vid datorn.
    Mysig restaurang. Alltid roligt att prova nya ställen.
    Kram Carina

    SvaraRadera
  5. Det är väldigt lätt att fastna vid datorn så det var kanske klokt av avstå den. Trevligt med ett restaurangbesök på kvällen :D

    Kram

    SvaraRadera
  6. Vad många härliga ställen ni får se och besöka och vilket fint ställe ni hamnade på! Hoppas att ankan var god! Kram //Tina

    SvaraRadera
  7. Mycket att stå i ibland, och då får datorn stå den med :-)

    Med en Thairestaurang så nära skulle jag nog hänga där rätt ofta. Den vi hade nere vid vattenfallet verkar ha klappat igen...

    Ha en fin fredag!

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.