2018-06-01

Tur man stod där man stod

Skulle en sväng mitt inne i smeten i Torrevieja igår för att lämna 2 kartonger. Hitta en parkeringsplats är ju nästan stört omöjligt mitt på dagen 😟. Men till slut krånglade vi in oss på en liten smal gata 😥. Gubben var lite i valet och kvalet vart vi skulle stå på gatan. Jag däremot var mera, att det är väl bara att ställa sig där man tycker 😜, för så gör ju alla andra 😉. Men till slut hittade han en plats som han tyckte var bra 😀. Vi bestämde att jag skulle vänta i bilen medans gubben gick och lämnade kartongerna. 
När jag satt och väntade får jag helt plötsligt se att en port där jag tyckte vi kunde stå öppnas 😲 och utbackandes kommer det en glänsande mercedes. Jisses, så glad jag blev att vi inte ställde oss där (blev för paff för att knäppa ett kort). Såg ett scenario spelas upp framför mig 😵 med en tutande och gapande spanjor som ville ut 😈, och så lilla jag som försökte göra mig osynlig i passagerarsätet. För utan körkort kan man inte flytta bilen (eller får inte flytta bilen😇).
I denna lilla garageport dök Mercedesen upp.

7 kommentarer:

 1. Jag hade aldrig klarat av att köra bil i Spanien, trots körkort. Kram.

  SvaraRadera
 2. Det är spännande att köra bil här fast parkera i de smala gatorna i Torrevieja? Nej tack.

  SvaraRadera
 3. Ha ha ja tur att ni inte parkerade där utanför! Tuta och kör lugnt nu...
  Kram i solen från Titti

  SvaraRadera
 4. Ooo... Nära ögat där! Just att parkera framför garageportar är det sämsta man kan göra. Dom få bilar jag sett som har fraktats bort har stått just framför en garageutfart. Eller framför posten. Där får man tydligen heller inte stå även om man nu sätter igång varningsblinkersen :-D

  SvaraRadera
 5. Det var tur att ni inte ställde er där! Kan tänka mig att det inte hade varit uppskattat av bilägaren.

  Kram och trevlig fredag!

  SvaraRadera
 6. Det hade ju blivit lite pinsamt och oturligt om ni hade ställt er framför en garagedörr. Tur att mannen inte gjorde som du sa! Hahaha!!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 7. Vilken himla tur. Fast man ska ju aldrig parkera framför garageportar. Fniss! Ha det så skönt! Kraaam Pia

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.