Ja så var denna vecka avverkad också. Ikväll ska vi kolla in brasan som vi har här där vi bor. Käka någon varmkorv och dricka en pilsner som dom bjuder på där. Jag gjorde en päronstubbe som gubben skulle ha med sig till jobbet idag. Jag gjorde en chokladrulltårta och sedan fyllde jag den med den här fyllning. En påse daimkulor, 200 g Philadelphiaost light och 1 dl råsocker som jag rörde ihop till en smet. Sedan vispade jag grädde och hade på rulltårtan. Siktade över kakao och garnerade sedan med päronhalvor som jag hade skurit i mindre bitar. Nu ska ni ha en trevlig Valborgsmässoafton allihopa. Nu ska prinsessan och jag ta en långpromenad och möta gubben.
När man överger vetenskap och förnuft
3 timmar sedan
Men du vad detta ser gott ut:-)
SvaraRaderaHär har vi ett underbart fint väder.
Trevlig Valborg till dig med.
Kram
Gud va gott......mums !Det ska jag testa 1000 tack det är skitkul med nya recept.Ha en mysig valborg kramiz ~~~~~RITA~~~~~.
SvaraRaderaVa god den stubben ser ut!
SvaraRaderaStor kram till dig och ha en härlig helg du med, kram igen
Jissi, nu blir jag som Pavlos hundar igen, hoppas ni har en skön valborgskväll med gott mat förstås, kramen
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaHimmel vad det vattnas i munnen..soam alltid när man kikar in hos dig......
Trevlig Valborg!
MiaMaria
Hello hej!
SvaraRaderaLåter ju som att gubben din har det riktigt bra, för att inte tala om hans arbetskompisar ;)
Hoppas ni får en fin helg :)
MEN jösses, det bara vattnas i munnen här=) Ser super god ut. Snor receptet direkt å ska prova snart;)
SvaraRaderaKram å trevlig helg!
Blev det en trevlig valborg i går? Vi var också och tittade på våran brasa här.
SvaraRaderaVicki
Det ser smaskens ut:) Hoppas att kvällen blev fin
SvaraRaderaKram Lallis
Mmmm vad gott det ser ut. Hoppas du haft en bra Valborg och 1:a maj.
SvaraRaderaKram Helena
Herrejössös vad det ser gott ut!
SvaraRaderaJag skulle också vilja jobba på din mans jobb...;)
Hoppas du haft en underbar valborg!
kram
Daimkulor och philadelphiaost, jag var tvungen att läsa två gånger. Har aldrig sett detta recept förut.Låter jättespännande.
SvaraRaderakram Kristina