2009-04-04

Lördagsgöra

Idag är det finaste dagen som har varit sedan våren kom för att stanna hos oss. Vad gör jag dårå, jo står inne på altanen och svättas ihjäl. Jag håller på att grundmålar altanen, den ska bli vit och fin till sommaren är här. Jag har även hunnit med att göra två glutenfria rulltårtor. En med smörkräm och en med drottningsylt i. Jag ska ta med mig dom till största tjejen som vi ska till när gubben slutar jobbet. Hon fyllde år igår men vi firar henne idag istället. Hon är i väntans tider, ska snart ha en liten vilka dagar som helst. Så därför bakade jag lite nu när hon är så trött. Ha en fortsatt skön och solig dag där ute i landet.
Mamma C

4 kommentarer:

 1. Måla altan, ja hela huset i och för sig, skulle vi med behöva göra =0), men vi har det så blåsigt där vi bor !
  Så jag väntar lite med det ...;0)
  Så du har ett " Aprilbarn " är ju själv ett.

  Ha en fortsatt skön & solig helg !
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 2. Åå du är så fixig, jag är sååååå slö. Allt som är ett måste är liksom jobbigt, sån är jag...(säger hon generat.)
  Ha en fortsatt trevlig helg.
  Kramkram

  SvaraRadera
 3. Det finns två sätt att hantera ett sådant dilemma som att missa fint väder...antingen göra som du...bita ihop och stå ut...under många år kommer du ju sedan att njuta av ditt arbete...eller skjuta upp till morgondagen...och när den kommer vet man ju aldrig...för det kan ju bli fint väder i en månad framåt om vi har tur...så flitig myra tror jag är mer nöjd på längre sikt!
  Önskar dig en slappar söndag!
  Kram,
  Bella

  SvaraRadera
 4. Det var en härligt solig dag här med idag. Och det kommer nog fler så det kan vara bra då att din altan är färdigmålad så du kan njuta på den då i stället.Vad spännande med din dotters bebbe.Det blir väl en liten vädur som sin mor då.Kram Katta

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.