2009-04-17

Por último Viernes

Ja så var det äntligen fredag, såååå himla skööönt. Idag har vädret varit toppenbra här hos mig. Solen har lyst och den har även spridit värme. När jag kom hem från jobbet idag och hämtade prinsessan, för att vi skulle gå och hämta gubben när han slutade. Så fick benen ett ryck och vi började att jogga både jag och prinsessan. Hon sprang långt före mig när jag släppte henne lös. Hon var som en kalv på grönbete ungefär, men när vi kom ut på stora vägen igen blev hon uppkopplad och lugn som en filbunke. Jag blev förvånad på mig själv så lätt det var att jogga. Jag har inte joggat sedan Vårruset var förra året. När vi nu kom hem tyckte jag att man var välförtjänt en sommardrink och en skål med lite gott till. Ha en bra och fin frdagskväll mina bloggisar.

10 kommentarer:

 1. Vad duktig du är då joggar.Vilket väder det är ju så man inte tror att det är sant.Ha en go och mysig kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 2. jaa, du mamma C igår var det jag som var ute på första joggingturen för säsongen.

  Sonen (7½) cyklade i spåret och mamma sprang.

  Det gick INTE lätt!!!! Fy sjutton vad jobbigt det var, men i morgon blir det en tur igen......

  Mysigt med fredag. Här har vi ätit rester av lammstek och potatisgrtäng och till "Så ska det låte" blir det cheesecake a la Leila

  Ha det bäst

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Ja, det är klart du är värd en drink och en skål med gott.
  Ha, en trevlig kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Bra spurtat!!!
  Ja nu är det FREEEEDAG!!!! Men jag har varit hemma i två dagar. Min kropp vill inte i bland vara normal eller klara normala saker så är det bara att vila och vänta. Nu ikväll känns det bättre, äntligen efter 10 dagars seghet.
  Nä vilket klagade det blev på mig så, ha en bra helg.Men jag tror jag tänkte på hur det skule bli om jag skull jogga, det blev 10 dagar till med en knäpp kropp.
  kram Kristina

  SvaraRadera
 5. Det såg väldig mumsigt ut ;-)
  Trevlig helg
  //Siv

  SvaraRadera
 6. Hur känns det då i benen idag...vad duktig du är...här är det promenader som gäller och visst är det gott med något läskande när man varit flitig, ha en skön helg i det fina vädret, kram

  SvaraRadera
 7. Ojoj,ja när jag skulle jogga för ett par år sen ,jisses om jag blev förvånad att jag INTYE kunde det längre,man kunde tro att bena var gjorda av bly! haha Så duktig du e!! Ja du var förtjänd att få en drink,verkligen! hehe..Önskar dej en sköön helg! =)

  SvaraRadera
 8. Åh så gott och läskande det ser ut med den sommardrinken. Ha en bra helg, kram Katta

  SvaraRadera
 9. Vad duktig du är! och vad läskande och smaskigt det ser ut:)Kram Lallis

  SvaraRadera
 10. Hejsan denna lördagskväll.
  Så god den drinken såg ut.

  Hoppas kvällen har varit fin hos dig.
  Kramen Synne.

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.