2015-02-21

Grönt godis

Nu är det helg igen och då brukar en del smälla i sig godis. Gubben och jag är sådana som bara försöker att stilla sockerberoendet då under helgen. Men nu blev jag lite nyfiken på att göra grönkålschips som jag läst om lite här och där på nätet. Mitt omdöme om detta blir, att det var helt okej. Men en lakritskola eller en skumbanan kommer det aldrig att slå.
Jag tog bort det grövsta på kålen och blanda detta med olivolja och lite salt. Strödde ut det på ett bakplåtspapper och så in med det i ugnen. Det går snabbt så man måste hålla koll hela tiden. Ugnen hade jag på 200 grader.
 

 

7 kommentarer:

  1. Men det här tipset var precis vad jag behövde. Mello på intågande och grönkål i kylen som jag inte vet vad jag ska göra med... Nu vet jag. Upp i väg och göra grönkålschips;)

    Tack.
    Fin kväll önskar jag dig
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  2. Det skulle jag visst kunna prova, älskar kål, älskar salt snask och vill gärna ha nåt i munnen.
    Tack för tipset!
    /Anette

    SvaraRadera
  3. Det skulle ha varit roligt att fått pröva.
    Tack käraste barn och måg för er underbara middag i går.
    mycket gott

    Har varit uppe en sväng och kollade lite.

    kram Hajan

    SvaraRadera
  4. Ja, det där grönkålschipsen har jag läst och sett överallt... Dags att pröva, och jag tror redan att jag gillar dom.... osmakade!!
    Önskar Dig en bra dag idag, kram Kate

    SvaraRadera
  5. Gott! Mitt godis är charkisar på lördagskvällen :-)

    Kramar Anna

    SvaraRadera
  6. så gott det ser ut. Passar super bra här, där framförallt en av döttrarna är helt galen i broccolli.
    Ha en fin söndag
    Hanna

    SvaraRadera
  7. MMMM vilkket bra tips OCH NYTTIGT :) mer sånt



    Om du gillar lyxiga doftljus kan du kika in hos mig idag :)

    ha en härlig helg

    LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.