skip to main |
skip to sidebar
Grönt godis
Nu är det helg igen och då brukar en del smälla i sig godis. Gubben och jag är sådana som bara försöker att stilla sockerberoendet då under helgen. Men nu blev jag lite nyfiken på att göra grönkålschips som jag läst om lite här och där på nätet. Mitt omdöme om detta blir, att det var helt okej. Men en lakritskola eller en skumbanan kommer det aldrig att slå.
Jag tog bort det grövsta på kålen och blanda detta med olivolja och lite salt. Strödde ut det på ett bakplåtspapper och så in med det i ugnen. Det går snabbt så man måste hålla koll hela tiden. Ugnen hade jag på 200 grader.
Men det här tipset var precis vad jag behövde. Mello på intågande och grönkål i kylen som jag inte vet vad jag ska göra med... Nu vet jag. Upp i väg och göra grönkålschips;)
SvaraRaderaTack.
Fin kväll önskar jag dig
Kram
Annie
Det skulle jag visst kunna prova, älskar kål, älskar salt snask och vill gärna ha nåt i munnen.
SvaraRaderaTack för tipset!
/Anette
Det skulle ha varit roligt att fått pröva.
SvaraRaderaTack käraste barn och måg för er underbara middag i går.
mycket gott
Har varit uppe en sväng och kollade lite.
kram Hajan
Ja, det där grönkålschipsen har jag läst och sett överallt... Dags att pröva, och jag tror redan att jag gillar dom.... osmakade!!
SvaraRaderaÖnskar Dig en bra dag idag, kram Kate
Gott! Mitt godis är charkisar på lördagskvällen :-)
SvaraRaderaKramar Anna
så gott det ser ut. Passar super bra här, där framförallt en av döttrarna är helt galen i broccolli.
SvaraRaderaHa en fin söndag
Hanna
MMMM vilkket bra tips OCH NYTTIGT :) mer sånt
SvaraRaderaOm du gillar lyxiga doftljus kan du kika in hos mig idag :)
ha en härlig helg
LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)