2015-03-10

Ledig dag

Idag tog jag ledigt hela dagen. Jag skulle på ett läkarbesök på morgonen sedan var dagen oplanerad. Förutom att jag tog svängen förbi mamma på hemväg. Vi fikade och åt mackor till och så hjälpte jag henne med lite smågrejer på datorn innan jag cyklade hemåt. Hemma blev det vattning med stora vattenkannan. För alla palmer i garaget var törstiga igen. Så det blev ett par vändor med kannorna innan jag var klar. När jag skulle gå och möta gubben på hans jobb tog jag på mig löparkläderna istället och gav mig iväg. Men nu hade det börjat att blåsa jättemycket och det var inte bara medvind dit. Men blev förvånad när jag kom fram att det hade gått så snabbt ändå.
När vi kom hem gjorde jag en smoothies på ananas, banan, blåbär, kvarg, jordnötssmör, mjölk och chiafrön. Smakade toppengott efter första löprundan ute för året.
 
 


7 kommentarer:

 1. Skönt med en ledig dag. Och oj vad det har blåst idag. Var ute en vända runt sjön med hunden och katten. Iskallt!!!!
  Ha de nu bäst från Maria

  SvaraRadera
 2. Skönt med lediga dagar! Gott med smoothies! Måste testa chiafrön.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Ja hua vad det blåser isiga vindar. Ser så skönt ut när man sitter inne och solen skiner, men nope riktigt kallt ute. Härligt med en ledig dag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Låter som en härlig dag... förutom de där isande vindarna har det varit riktigt trevligt här idag!

  SvaraRadera
 5. Hur sjutton hinner Du med allt,
  så roligt lilla gumman, och tack för blombuketten.
  Som Du bär och håller på kommer dina armar att bli lika långa som på en apa.
  En jättesöt apa.
  kram från Mamma H

  SvaraRadera
 6. Så gott det där såg ut. Härligt med en första löprunda, jag längtar till min med. Tyvärr blev vi ju sjuka och det rejält med. Tar nog några dagar till innan jag ger mig ut och springer. Men en rejäl promenad det kommer det bli redan ikväll;)

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 7. Låter som en härlig dag! Jag måste nog testa de där fröna, de ska visst vara väldigt nyttiga har jag läst...dina smoothies ser verkligen goda ut!
  Ha en finfin vecka!
  Kram Titti

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.