2015-05-21

Målarmästare

Jag börjar undra om jag varit målare i mitt tidigare liv om man nu har haft något sådant. Nu är jag inne på rum numero tres i huset och det är våran hall. Nu är det inte någon liten hall precis utan en på ca 20 kwm. Men jag ska rolla den vit och fin. Men börjar man med en sak kommer tusen till(min lilla gubbes ord). Det blir nog att måla om dörrarna i hallen för dom ser mest intill fulgula ut nu när jag målar väggarna i en färg som nästan är vit. Men först hallen sedan dörrarna och sist ett nytt golv. Ja, ja, jag har ju hela helgen på mig. Nej, jag skojade bara. Det får ta den tid det tar. Vi får leva i röran tills det blir klart.

6 kommentarer:

 1. Din farmor om hon levt nu, hon hade sagt att du hade haft ett sådant arbete förr. Den stolen Du har på bilden från hallen. Den har en annan släkting gjort för flera hundra år sen. I den finns inte en spik, De var skickliga förr. Du lilla arbetsmyra, hjärtligt välkommen på fika,efter besöket hos Din tandläkare.
  kram Mamma H

  SvaraRadera
 2. När man väl börjar göra om så kommer man på så mycket mer som borde fixas ��

  SvaraRadera
 3. Så flitig du är! Min hall rev hag ut garderoberna ur för 1,5 år sedan och skulle måla och tapetsera om än har jag bara kommit till kvistlackningen...skäms på mig!
  Så ljus och fin er hall lär bli nu :)
  Kul med nya hyresgäster i fina holken!
  Trevlig helg,
  Sussi på Stolpås

  SvaraRadera
 4. Heja dig! Bra jobbat! Visst är det så. Börjar man renovera ser man allt annat slitet. Ett hus måste underhållas...

  Trevlig helg och Kram! Anna

  SvaraRadera
 5. Det är ju så kul när det är klart.....och snyggt blir det. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Jag är också målarmästaren i vår familj, kan kanske beror på att min pappa var målare he, he....Kommer bli superfräscht när det är färdigt. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.