2015-05-10

Solig lördag

Vilken fantastisk dag det var igår. Sol och värme och lite besök från flocken, det kan inte bli bättre. På morgonen kom lille Orvar för att tillbringa dagen med oss. När matte, husse och Axel skulle till Djurparken. Jag och gubben började dagen med att klippa gräsmattan som nu växer så det knakar efter allt regn som kommit. Sedan kom grabben med flickvän förbi och kollade in nya leksaken som han och gubben har köpt. En högtryckstvätt med både den ena och andra finesserna på. Grabben som är superpedant med sin och flickvännens bil kommer ha nytta av den. Vi kommer ha användning av den till altandäcket bland annat. Vi passade på att grilla innan dom åkte hem och vi satt ute för första gången och åt. Innan när vi grillat i år har vi suttit inne på altanen, men det behövdes inte igår. När dom åkte kom lille Axel tillbaka med mamma och pappa för att hämta Orvar. Vi bjöd dom på lite dricka innan dom åkte hem. Det blev en frappe till dom vuxna och lite saft till Lilleman. En sak är säker att frappe kommer göras fler gånger i huset, för det var riktigt gott.
Frappuccino
 

Grillos, mmmmmm så gott.


Man kanske kan få en liten bit från grillen om man sköter sig.


Ugnsrostade grönsaker och kycklingfilé.


Törstig och trött efter en dag i Djurparken.

7 kommentarer:

 1. Älskar frappe!
  Himmelskt gott när det är varmt.

  Mysiga, mysiga bilder tänker jag när jag tittar ut här på regnet.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Igår var det ett perfekt grill- och frappeväder! Härlig dag ni fick! Mer sol tack! Idag molnigt men ett bra väder för att pyssla i trädgården.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Så trevligt, tänk att lilla Axel varit i Djurparken.
  Hade han mycket att berätta
  för Er. Han kommer nog att drömma om det i kväll skall du få se eller höra menar jag.
  kram

  SvaraRadera
 4. Så härligt ni haft det. Här längtar vi fortfarande på varma dagar. Men de verkar som om vi kommer få se solen framåt torsdag och det ser vi framemot.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Så mycket gott du visar :)
  Blir ju jättehungrig nu.
  Hoppas du får en fin dag <3

  SvaraRadera
 6. Supersmarrigt ser det ut!

  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.