2015-10-10

Rädda det som räddas kan

Nu har våra pimientos fått flyttat in i köket för att växa på sig lite till. Så nu är det djungelvarning där med. Men som tur är så är det bara 14 dagar till som dom kommer stå där. För sedan skördar vi det som blivit och gör en tapas och njuter av dom till ett glas vin.
Vi har nu lärt oss något av detta i alla fall. För ska vi så dessa frön nästa år igen, måste vi vara lite snabbare i startgroparna. Förså dom tidigt inne så man kan skörda och äta dom under sommaren också.

3 kommentarer:

  1. Oj,oj jag vet inte vad detta är som Ni skall äta.
    Det fanns inte på min ungdomstid.
    Så kan det vara -



    hälsar Hajan

    SvaraRadera
  2. Underbart med djungel inne!
    Ni kommer att njuta av det helt klart tror jag.

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  3. Tapas är gott! Ditt träd, är det någon slags paprika- chilifrukt? Spännande!

    KRAM Anna

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.