2017-10-29

+3

Det var vad som stod på mobilen i morse när jag vaknade. Brrr säger jag...ingen temperatur för att inta frukosten på balkongen. Men det är bara att gilla läget....för det tar bara 3timmar och 45 minuter att göra det....och det är skönt att veta.👍
Igår kom grabben och hämtade oss på Skavsta när vi kom hem.Vår bil har dom tagit hand om när vi var borta. Vi kan inte ha den stå i stan...eftersom man måste byta plats där stup i kvarten. När vi åkte hemåt satt jag och tittade ut på naturen som svepte förbi. Något som är mycket vackert denna årstid (tycker även jag som är sommarmänniska) är alla färgerna som är i naturen nu.
När vi lämnat av grabben hemma hos honom styrde vi bilen mot stan och hem till oss. Klockan började närma sig 18.00 och då är det inte lätt att hitta någon parkering. Men till slut efter några varv i grannkvarteren hittade vi en lucka.
Ställde bara väskorna i hallen och gick bort till Asian Garden som ligger i närheten. Där beställde vi hämtmat och gick hem och åt den. Men så mycket mat som vi fick....har vi även middag till idag.

Suddig bild men fina färger.

Vackra lampor på Asian Garden.

5 kommentarer:

 1. Välkommen hem till vårt väder. Jag var uppe tidigt i morse och hade
  min SPA dag som jag brukar säga. Ringde sen min kompis när klockan var nio. Då skojade hon och sa, klockan är ju bara åtta HAJAN.
  DET ÄR INTE KLOKT. Per kommer kl 1100 har varit på Apoteket åt mig.
  Vi tager hamburgare i dag. Ha det så gott kanske ni kommer hit när Sophie kommer med barnen. Ha det bra önskar Hajan

  SvaraRadera
 2. Välkomna hem till det höstvackra Sverige då! :-)

  Jobbigt att behöva snurra runt och leta parkeringar. Vi är sååå glada att vi har garage här, speciellt under högsäsongen.

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 3. Vackra höstfärger. Men som sagt, ingen värme för altanhäng. Kram.

  SvaraRadera
 4. Oj, nej det förstår jag att ni inte åt frukost på balkongen...men skönt att veta att det bara tar drygt tre timmar att åka hit!

  SvaraRadera
 5. Å men hallå... den där översta bilden var ju underbar!! Å välkomna hem lagom till bästa bästa månaden...;)
  kraaam Katarina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.