2017-10-18

Blommor på bordet

Jag är ju bortskämd med att alltid ha blommor på bordet......Här i huset i Spanien......har det blivit mest grönt i vasen.....som även det är vackert. Men när vi var ute och knallade en dag.........gick vi förbi en ödeträdgård. Där växte det bouganvilla.......den slingrade sig över halva tomten. Vi har ingen bouganvilla själva....så jag norpade några kvistar......eller gjorde en välgärning. Så när dessa har vissnat.......får vi ta oss en promenad igen.
Just nu kommer det några regnstänk på vår markis.....och himlen ser grå ut. Men det brukar bli bättre.....framåt dagen. Men det gör inget.....för vi ska åka och kolla på lite saker idag.

4 kommentarer:

 1. Vackra blommor. Alltid fint med blommor på bordet. Finns tyvärr inga blommor att plocka den här årstiden hos oss. Men man kan ju så klart köpa om man vill. Ha en fortsatt bra dag nu. Kram=)

  SvaraRadera
 2. Oh kan ni inte sätta en liten kvist, Bouganvillan är ju så vacker.
  Ni kommer ju kanske att vara lite oftare nu där nere.
  Som Du set har det inget skett på min blogg.
  Men skall ta mig i kragen och skriva några rader.
  Här är det som vanligt, regndroppar alltså.
  kram mamma H

  SvaraRadera
 3. Snällt av er att hjälpa till med beskärningen av bouganvillan - dom växer ju som ogräs här nere. :-)

  Här hade vi också lite småstänk tidigt i morse, men nu är det uppehåll. Fast dom har lovat både regn och åska framåt kvällen. Skulle inte vara helt fel - bara inte åskan kommer FÖR nära. :-)

  SvaraRadera
 4. Visst är det vackert med lite färska blommor i vasen!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.