2017-11-15

Handla på nätet

Vet att jag skrivit om det här förut....men gör det igen....för att det är så bra. Jag har köpt mina glasögon över nätet sedan 2008....och har aldrig varit besviken eller känt mig lurad.
Jag har först beställt en synundersökning hos en optiker i stan. Fått ett nytt recept om synen försämrats....och utefter det har jag sedan beställt mina glasögon på nätet.
Från Favoptic som jag beställer mina ifrån....får man ta hem 4 provbågar åt gången. Är man inte nöjd.....bara att klicka i 4 nya och skicka tillbaka de gamla. Allt går snabbt och provbågarna kommer inom max 2 dagar. När du sedan bestämt dig vilken eller vilka bågar du vill ha. Tar det ca. 1 vecka innan du har dina nya glasögon i brevlådan.
Jag köper progressiva glasögon...i både mina solglas och vanliga glasögon. De här 2 paren progressiva glasögonen.....med freeform...antireflex och solglas i dom ena....kostade mig lite över 4.000:-......det hade jag inte fått det ena paret för i affären.
Bågarna är precis lika bra som i affären...inget skräp som många tror. Jag är ingen märkesmänniska.....så för mig spelar det ingen roll om det inte står Ray Ban...Gucci.....Gevinchy eller Calvin Klein på bågarna.
Jag är inte sponsrad....utan tycker bara detta är så bra.

7 kommentarer:

 1. Jag vet att Du inte är Sponsrad, jag intygar att det är toppen. Sitter ju själv med ett par på
  näsan. Så himla bra jag såg TV programmet på din bild- Ha det bra och fortsätt i samma anda.
  kram från mamma H

  SvaraRadera
 2. Jag har insett att jag behöver skaffa glasögon. Synen har blivit sämre sista tiden. Jag kommer att göra precis som du. Så smart. Annars skulle jag inte ha råd med glasögon. Kram =)

  SvaraRadera
 3. Jag har hört fler som köper över nätet och jag tycker det låter hur bra som helst :)

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte svårt alls...jag köper ju mitt recept som är en synundersökning...jag har gått till Synsam när jag gjort min. Den kostade 395:- och så bad jag bara om mitt recept.

   Radera
 5. Perfekt ju. Jag älskar att handla på nätet. Kram

  SvaraRadera
 6. Jag har "alltid" (sen 2005) gått till Specsavers... Två för en. Rena ljuget om du frågar mig, tilläggen är MÅNGA! Men jag handlar väldigt sällan över nätet, utom resor, hotell och sånt då :-)

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.