2017-11-25

Fredagsgott

Igår morse fick ta oss en sväng in till Torrevieja för att lämna in bilen....det är inget fel på den....men den måste besiktigas....och det gjordes inte i tisdags. Så vi lämnade in den.....och sedan tog vi oss en sväng till vår advokat som har sitt kontor i närheten. När vi var klara hos honom gick vi till Habaneras och kollade lite i affärerna....Men det blev inget köp....fast det var Black Friday. Vid 13.00 tiden var bilen besiktigad och klar. Då åkte vi hem och röjde lite i vår trädgård. Det går snabbt...för den är inte så stor....och det är skönt. Men blommorna behöver vatten....och en del visset måste klippas bort.
Till middag blev det gratinerade musslor....räkor...vitt vin....och lite tillbehör till detta. Sedan blev det tv:n resten av kvällen innan vi hoppade i säng.
6 kommentarer:

 1. Det blev inte mycket handlat här heller trots Black Friday. Mest julpynt faktiskt, som jag egentligen inte alls har behov av. Er middag såg riktigt lyxig ut. Skulle önska att jag var en lika duktig kock som du verkar vara. Ha en fortsatt solig och skön semester nu. Kram =)

  SvaraRadera
 2. Det var inte dåligt, Ni festade om ordentligt i går. Hi,hi Para kommer i dag , då bjuder mamma Harriet på Ugnstekt Falukorv. Skall förbereda nu, Per skall till Apoteket åt mig. Jag började dagen med en Panakod,, sen efter 45 minuter min vanliga medicin . Solsken i dag men på nollan.
  Ha det bra mina kära vänner önskar mamma H.

  SvaraRadera
 3. Grattis till bilen som gick igenom :-) Ja, till er med som har en körklar bil :-)

  Såg väldigt smarrigt ut det där!

  Ha en fin lördag :-)

  SvaraRadera
 4. Skönt att bilen gick igenom! Och vilken god fredagsmiddag ni åt :)

  SvaraRadera
 5. Jamen så skönt ni har det :) Maten ser gudomlig ut! Ja idag råder total dimma här i Blekinge, ser knappt handen framför mig...ja nu gäller det bara att stå ut. Ha den bästa av lördagar!
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.