2018-05-10

Lite lax på tallriken

Igår när vi var och handlade köpte vi 2 st. mindre laxsidor som vi hade till middag.
Vi ugnsbakade dom på 175 grader i ca. 25 minuter. Jag hade creme fraiche, rödlök, sparris, färsk persilja och salt på laxen innan den åkte in i ugnen.
Kokade även lite morötter och gjorde en sallad på skivade jordgubbar, blå vindruvor, rädisor och gröna oliver.


8 kommentarer:

  1. Godmorgon
    Jag tycker du har så "roliga" sallader. Smaker jag inte skulle tänka på att kombinera själv. Tror det är dags att vidga mina sallads-vyer :)
    Ha en fin dag
    Kram

    SvaraRadera
  2. God mat hos dig som vanligt. Skulle inte tacka nej till en middag hos dig. Haha. Skämtar förståss, men allvarligt talat så får jag alltid en massa inspiration av din matlagning. Tack för det!
    Kram=)Carina

    SvaraRadera
  3. Alldeles ljuvliga färger och säkert smaker också.

    SvaraRadera
  4. Vilken lyx-lax, eller kanske lax-lyx? :-) Fast morötterna var lite onödiga tycker jag... ;-)

    SvaraRadera
  5. Det där ser verkligen alldeles gudomligt gott ut!

    Kram och ha en bra dag :D

    SvaraRadera
  6. Gott gott med lax :) ser gott ut det där ...kram å fin kväll

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.