2018-05-21

Måste bli nytt inköp

Igår var det lite molnigt på förmiddagen, men det hindrade inte oss för att ta en promenad. Vi gick ner till havet och kollade om strandbarerna öppnat. Men dom var stängda fortfarande sorgligt nog. Vi har hört att dom kanske ska öppna i början av Juni, men det är bara hörsägen.
När vi knatade hemåt började molnen skingra sig och snart så var det klarblå himmel igen. Så det fick bli lite takterrasshäng i solen när vi var hemma.
Middagen åt vi även där uppe och satt bara och njöt sedan tills vi gick ner och satt oss en stund på altanen för att ta kvällsfikat.
Vi brukar ta en finkaffe (Nespressokapslar) på kvällarna, men nu är kapslarna slut. Och någon resa till en av butikerna här i närheten har det inte blivit ännu. Så det har fått blivit vanligt bryggkaffe från kaffebryggaren. Men den slutade nu tvärt att fungera, plattan blev inte varm alls. Så något elfel är det på den. Så nu fick vi koka upp vatten och hälla över kaffefiltret och sedan snabbt i med kaffet i kaffetermosen.
Så idag blir det att köpa en ny kaffebryggare och försöka klämma in en dag för Nespressoköp.

Stängda strandbarer.

 Så började molnen att skingra sig.

 Ugnsbakad rödkål till stekt korv var inte så fel.

 1 1/2 år och inte köpt på någon Chinos utan på Alcampo.

Inte en kapsel i ställen utan helt tomt.

6 kommentarer:

 1. Så skönt att det alltid finns något att göra. ��

  SvaraRadera
 2. Vi beställer alltid kapslarna via nätet vilket går snabbt och bra. Dessutom är det fraktfritt. Kanske ett alternativ för er med? Hur som helst så behöver man ändå en vanlig och fungerande kaffekokare så här blev det en ny Melitta för några veckor sedan. Hoppas ni hittar något passande.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så gjorde vi jämt i Sverige. Men tror att vi var tvungna att regga oss på nytt på Spanska sidan nu. Det kanske blir så till slut

   Radera
 3. Synd att Nespressos popup "butik" inte finns kvar på Alcampo. Fast det kanske finns nån annanstans nu? (Annars är det ganska trevligt att åka in till Alicante och handla mer)
  Jag hoppas oxå att strandbarerna öppnar igen. Trevligt att sitta där och kolla in läget
  Kram

  SvaraRadera
 4. Känns det någon skillnzad på Era olika kaffesorter. Det verkar ju vara en helt ny fabrikation med allt,
  kaffe fick en ny Zoega sort av henne som var jättegod. Men är nog inget för Er, väldigt starkt och gott. hoppas det bliver lite skugga i morgon, inget för mig just nu. kram mamma H

  SvaraRadera
 5. Här ska det vara molnigt idag med efter sol hur länge som helst :) Men 29 grader har vi fortfarande, det är vi inte bortskämda med *haha* Hoppas det ordnar sig med kaffe maskinen, är ju ett måste med kaffe :) Kram och ha det fint <3

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.