Så här busenkelt är det att göra dessa banankakor som även är nyttiga samtidigt som dom är goda.
Banankakor
1 st övermogen banan
2 1/2 dl havregryn
valfri ingrediens som kanel, russin, mörk choklad eller nötter.
Blanda alla ingredienserna i en skål(jag blandade med händerna).
Forma degen till runda platta kakor
Grädda kakorna i ugnen i ca. 15-20 minuter på 175 grader.
Mina fick lite jordnötssmör på sig och en skivad jordgubbe som topping till kvällsfikat.
Tack för tipset! Jag ska absolut testa det :D Det lät väldigt gott med jordnötssmör och jordgubbar.
SvaraRaderaKram och ha en härlig fredag!
Såg väldans smarrigt ut! :-)
SvaraRaderaHa en fin fredag!
Toppentips! ��
SvaraRaderaMums, det låter gott. Och mättande. Kram.
SvaraRaderaJösses var får Du allt ifrån. Du är inte tveksam, det är bara att prova. Försök samla Dina underbara recept till något ännu större. Lyvka tilllilla vän-
SvaraRaderaMums så gott, måste testas snart. Kram Eva
SvaraRaderakollade i dag hos påhittiga Colorell, tänkte på Doig då. Hon hade gjort Syrensaft, såg oclkså läckert ut. Jaa kan man göra Fl'ädersaft så går det väl med Syren också. Men Fläder är ju jätteviktigt att det är den gamla soprten av Fläder. Roligt att läsa om alla förslag, eller hur.
SvaraRaderaSådana enkla saker gillas :)
SvaraRaderaSer smarrigt ut
Kram och ha en fortsatt trevlig kväll
Hej Carin,
SvaraRaderaJag vill börja med att tacka för alla dina kommentarer på min blogg!
Mums mums! Jag kommer till dig och äter frukost!
Såg att det är varmare här i Dalarna än hos er i Spanien. Men vi har en miljon mygg...
Kram och njut av dagen!
Anneli
Gott! Det receptet tar jag direkt!
SvaraRaderaÖnskar dig en sköööööön lördag...
Kram Titti
Det var länge sedan jag smakade på banankaka. Övermogna bananer brukar jag skiva och lägga i frysen. Sen tar jag fram några och lägger i smoothies. Ger lite sötma och en gräddig konsistens.
SvaraRaderaSoliga Kramar Anna
Men hallå Såå gott! Kram
SvaraRaderaTack för tipset på ett enkelt recept. Det Supergott ut.
SvaraRadera