2018-07-03

Vår start på veckan

Startade upp veckan med att uträtta lite ärenden som var tvungen att göras. Så något stranden blev det inte igår men ett skönt dopp i poolen blev det i alla fall. 
Vi startade med att stå i kö inne på banken, för även om vi var tidiga där så var det knökat där inne. Vårt ärende gick snabbt när det väl var vår tur, sedan åkte vi till nästa ställe. Det blev Leroy & Merlin som hade 15% på allt bara igår. Vi behövde en ny takfläkt till sovrummet och då är det smart att göra en sådan affär när det är avdrag på priset. Ja, där inne var vi inte heller ensamma men det gick smärtfritt och vi snart ute därifrån. Tog bilen i garaget och körde en liten bit i det så vi kom till Alcampo som vi skulle in på en sväng också när vi ändå var på La Zenia.
Hemkomna gjorde vi en glädjande upptäckt när vi tittade upp i himlen, Josés (grannen) palm var klippt och inga fröstänglar fanns kvar. Så in med allt vi handlat och fram med sopborsten för att få bort allt skräp från den. Har känts meningslöst att sopa och borsta när palmen har blommat.
Middagen blev en kycklingtacogratäng av kycklingen som fanns kvar. Gjorde i en stor form så det blev extramiddagar också.
Testade ett nytt glutenfritt recept på havremjöl som skulle bli som havrefrallor. Men tyvärr mina blev inte så runda och släta, men ätbara i alla fall och jag hittade receptet här.
Sedan gick gubben och jag ner och badade i poolen en stund. 
Innanför glasrutan var det smock fullt av folk. Ingen vill vänta på sin tur ute i värmen.

 Finns några stycken att välja på. Men det blev en med fem vingar.

 Och så in en sväng på Alcampo innan hemfärd.

 Tjooohooo, vad glada vi blev när vi såg detta. Synd att vi missade gubbarna som klättrar upp i dom bara.

 Nu ska vi slippa detta skräpet som är överallt för ett tag.

 Kycklingtacogratäng som blev ett par middagar.

Och så frallorna som inte blev så himla bra men ätbara. Och vi ska ju äta dom.

8 kommentarer:

 1. Skönt att palmen blev klippt. Och visst är det bra med takfläktar. Våra är helt oumbärliga!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Såg att det var 15 % på Leroy igår, men får vår del var det ingen bra dag att åka dit. Tror vi har fyra blad på vår takfläkt, men det är svårt att räkna när den snurrar ;-)

  Skönt att palmfrisören hade varit på plats och tuktat palmen. Inget kul med sånt där skräp.

  HEJA SVERIGE!!! :-D

  SvaraRadera
 3. Mycket att göra hela tiden. Slit och släp och ingen rast och ingen ro men bra ändå hoppas jag.

  SvaraRadera
 4. Frallorna ser väldigt goda ut! :D

  SvaraRadera
 5. Det är alltid roligt när man kan spara några kronor när man handlar!! När barnen var små och ekonomin ljusår från vad den är idag, så handlade jag nästan alla deras kläder/skor på rea och sparade många kronor! Idag har jag inte samma behov av att handla på rea, men gör det i alla fall och jag är nog rätt bra på att hitta fynden för att jag var tvungen att ”lära” mig det då, för länge sen... ;-)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 6. I bland har man en del jordisk som måste skötas och ni hann med en del. Skönt att få det avklarat :D Bullarna såg mumsiga ut tyckte ja :D

  Kram och god kväll :D

  SvaraRadera
 7. Att hitta det man söker på rea är alltid kul :)
  Att sen grannen fixat till palmen är ju inte heller fel.
  "plötsligt händer det"...
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.