2018-07-28

Sista dagen i city

Igår hade vi bestämt med brorsan att åka ut till mamma. Vi stannade till på Ica Maxi och köpte med oss sallad och glass till kaffet. Det var ju lika varmt igår så sallad smakar nästan bäst då 😋.
När vi åkte hem skulle M (brorsans dotter) in på Lager 157 och köpa en kjol. Jag ville inte sitta kvar i bilen och vänta utan följde med in. Så jag kom ut med 2st. T-shirt och ett par shorts 😉. 
Efter det lilla stoppet fortsatte vi ut till Lindö och till dottern och mågens nya tomt. Brorsan skulle kolla på fruktträden, om det är något som går att beskära i vår och jag skulle ta rabarberna som fanns kvar. Tänker ta med dom hem till Spanien 😆.
När vi kom hem gick vi och handlade och sedan tog vi oss en runda inne i stan innan vi gick hem och la oss för att sova 😴.
 Vi åt direkt ur byttorna.


En god marängswichglass som var laktosfri blev det till kaffet.


T-shirt och shorts.


Första rabarberna för i år.


Vindruvor i Strömsparken. 


En plocktallrik och en öl fick det bli.


Så en glass på hemväg.

Sakta vi gick genom stan.

6 kommentarer:

 1. Sallad och glass till kaffet? Lät som en lite konstig kombination... ;-)

  Så nu har du pallat rabarber också... Att du törs lägga ut det på bloggen? ;-) Rabarber ser man verkligen inte så ofta här nere, så du gjorde helt rätt :-D

  SvaraRadera
 2. Du kommer inte att behöva dubbla t-shirts när du kommer "hem" hit. ��

  SvaraRadera
 3. Snygga kläder du shoppade :)
  Kram och ha en fin lördag

  SvaraRadera
 4. Så bra att Du hittade något till dig själv. Tack för denna gång ni var här, jag försöker vara så trevlig jag kan. Skit samma, jag är som jag är. Ber om ursäkt, kram från HAJAN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du behöver inte be om ursäkt. Vi hade ju jättetrevligt igår.

   Radera
 5. I den här värmen är verkligen sallad perfekt mat och glass är inte fel det heller. Grattis till inköpen! Hoppas ni får en behaglig hemresa.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.