2018-08-26

Lördagen försvann

Igår startade vi dagen med lite jobb på höjden i Torrevieja, som vi var färdiga med till lunch. 
Hemma igen gjorde jag i ordning en omelett med skinka och champinjoner till oss, för vi skulle iväg på eftermiddagsfika hos ett par kompisar som är här nu. 
Så efter vi ätit var det bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning. Dom bor borta i Los Balcones och vi hade tänkte gå dit. Men tiden rann iväg snabbt som vanligt så vi fick haffa en taxi på vägen.
Det blev en trevlig eftermiddag med både fika och skumpa innan vi tackade för oss och började gå hemåt. Nu gick vi hela vägen tillbaka hem som blev en skön kvällspromenad.
När vi kom hem ställde jag mig i köket och fixade till lite middag till oss. För magen kurrade som bara den nu. Så när middagen kom på bordet hade det hunnit att bli becksvart ute. Jag hade sagt att vi skulle gå ner och se på några som sjöng ABBA låtar kl.23.00 nere på plazan vid stranden. Men det orkade varken jag eller gubben efter vi ätit. Så vi satt där i mörkret och tystnaden på altanen istället innan vi hoppade i säng.


Lite molnigt på morgonen.

 En omelett i magen innan vi stack.

 Så traskade vi hemåt efter en trevlig eftermiddag.

 Solen försvann över hustaken när vi var hemma igen.


Stekt pavo (kalkon) och grönsaker fick det bli.

6 kommentarer:

 1. Det lät trevligt med underhållning nere vid havet. Vi har ju minderårigt besök så vi kunde inte gå. Det kommer fler tillfällen antagligen.

  SvaraRadera
 2. Låter ljuvligt med tystnaden också även om Abba inte är fy skam. Kram.

  SvaraRadera
 3. Ibland orkar man inte få upp ändalykten ur stolen/soffan när man väl har parkerat den där :-) Skönt att ta det lugnt också.

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 4. Ibland växer man fast i soffan och då får det bli så!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Stekt litet salladshuvud ÄR så GOTT! Vattnas i munnen när jag ser sista bilden. Veckorna springer iväg... går verkligen jättefort!

  KRAM Anna

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.