2018-08-14

Så var dagarna slut

För denna gång för bror min. Veckorna går så snabbt men vi hann att boka vårresan ner hit innan han åkte hem nu. Kul för oss och kul för honom att ha något att längta till när vintern kommer till Sverige.
Flyget blev en timma försenat innan det fick lyfta från Alicante. Men vi såg på flightradar att dom flög in tiden rätt bra ändå. Så han var bara en halvtimma sen när dom landade på Skavsta. 
Och tur var det för han skulle på IFK Norrköpings match mot Hammarby när han kom hem. Det hade väl inte gjort något om han missat nu när man vet resultatet i efterhand 0 - 0.
När vi lämnat av brorsan på flygplatsen åkte vi hem igen och kan ni tänka er, vi fick minst 8 regnstänk på vindrutan när vi passerade Santa Pola. Men mer än så blev det inte.
Hemma körde jag några maskiner tvätt innan vi gick och tog ett dopp i poolen. Fixade till middagen senare och på kvällen såg vi en dvd som vi lånat av våra kompisar. 12 år som slav hette den. Den var bra och sorglig på samma gång men även lite seg när filmen gått ett tag. 
Sedan var det dags att hoppa i säng och då stod grannens hund ute och skällde på allt och ingenting. Vi hade hört den när vi såg på filmen också. Så konstant skällande i 1 1/2 timme hade det nog varit. Nu hade klockan passerat 23.00 så gubben gick över till dom och ringde på och hon öppnade. -Var snäll och ta in hunden nu för den drar igång hela kvarterets hundar när han skäller konstant hela tiden.
Det här är samma ryska granne med fimparna tidigare i våras, när dom slängde över dom på vår takterrass när dom hade rökt klart. Då var vi där och sa till, men hon förstod inte då heller vad vi sa, men fimparna försvann från terrassen.
Även denna gång slog hon ut med händerna och menar på att hon inte förstår vad vi menar. Men tydligen gjorde hon det nu också, för hunden blev tyst och åkte förmodligen in i huset.


Uppe i god tid på flygplatsen vill även brorsan vara.

 Inga köer till säkerhetskontrollen.

 Visst ser stolpkottarna ut som en ankarmé.


Sallad och kycklingklubbor till middag.

7 kommentarer:

 1. Kul med besök och skönt när de åker....tycker jag iaf. ��

  SvaraRadera
 2. Så mycket Lovord över Er. Brorsan var hel nöjd. Det gläder ju även mamman i familjen, att Ni trivs bra tillsammans. I dag skall han hjälpa mig. Här är det som vanligt, det har brunnit på många ställen
  och städer. Visst bliver man trött på sådant, Jag börjar snart ändra min ståndpunkt.
  Så mycket, många äldre i morse i Frölunda som grät, vi har inte råd med att skaffa nya bilar.
  Att de inte skäms, som orsakat detta.

  SvaraRadera
 3. Otroligt irriterande med skällande hundar! Vi har en på terrassen tvärs över gatan som får nåt anfall emellanåt då hon tokskäller. Alltför ofta får hon dessa. Vi har tokskällt på ägarinnan också vilket hjälper tillfälligt. Det är precis som hon inte hör det själv... Tror att spanjorer blir lite lomhörda av alla ljud och oljud som finns runt ikring och som dom dessutom skapar själva. Ett stort spanskt sällskap där alla pratar samtidigt... Jösses vilket liv det blir. :-)

  SvaraRadera
 4. Ja, vad trött man blir på folk som inte begriper. Och kasta fimpar???
  Förstår att det känns lite tomt nu när din bror åkt hem. Men roligt att han har bokat en ny resa till våren.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Blir så tomt när ens besök åker hem.
  Särskilt barnen :(
  Tråkigt när grannar inte "förstår"
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så bra att ni sade till. Skällande hundar är inte bra för någon, varken för grannar eller hund. Visst blir det tomt när någon åker men när en ny resa redan är bokad känns det redan bättre.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.