2021-10-19

Inget är som väntans tider

 

Tog min löprunda innan frukosten. Sedan gjorde jag mig i ordning för vi skulle åka och handla en sak på Chinobutiken. Nej då, vi har inte klippkort på butiken. Fast det kan låta som vi inte gör annat än handlar där.

Men vi hade även ett paket som vi väntade på från Amazon. Men de har så man kan följa sitt paket via datorn eller mobilen. Gubben såg att den som skulle leverera var vid vårt kommunhus, inte alls långt ifrån oss. Så vi bestämde att vi skulle vänta in paketet innan vi åkte till Chinobutiken.

Sedan blev väntan väldigt lång kan jag säga, vi såg hur han närmade sig vår gata. Men sedan var han helt plötsligt på ett ställe en bit ifrån oss igen. Så här höll det på ett tag tills man helt plötsligt inte kunde uppdatera och se vart han befann sig längre.

Då var vi måttligt irriterade och satte oss i pärlan och åkte till Chinobutiken. -Ja, vad händer då????. Jo gubbens mobil ringer och han som ska leverera paketet står utanför våran grind nu. Gubben ber honom vänta och säger att vi är där om 3 minuter.

Han står kvar när vi kommer och vi får vårt paket. Sedan vänder vi med pärlan och kör till Chinobutiken och köper det vi skulle ha och åker hem igen.

Summa summarum av detta är. Att vi skulle ha skitigt blankt i vart han som skulle leverera paketet befann sig, och åkt med en gång när jag var klar.

Men som sagt, Amazon levererar näst intill samma dag man beställer något. Så ändå var det en snabb leverans av vårt paket som gubben beställde på söndagskvällen.

-Ja, jag vet att jag skrivit om paketbeställning och postgången flera gånger tidigare. Men det här var vår start på nya veckan.


Här runtom i området åkte även vår paketleverans när vi kunde följa den.


Jag hann lite under tiden vi väntade. Som att kärna ur granatäpplena som jag hade.


Gjorde en ny ingefärsshot.


Tappade upp den färdiga kombuchan på flaskor. Som blev smaksatt med passionsjuice denna gång.


Gjorde en ny sats kombucha som ska stå och bli klar.


Satt ute i trädgården och njöt. Eller var mest frustrerad på att inte leveransen dök upp.


Sedan var allt frid och fröjd när paketet var levererat och Chinobutiken avklarad. Då blev det middag på bordet.Nästan vegetariskt, men bara nästan. För jag hade i ett paket bacon i min gryta.

 

10 kommentarer:

 1. Haha om ni hade åkt direkt så hade han naturligtvis kommit då. Murphys lag träder genast in. Paketleveranser i Spanien stämmer sällan med angiven tid och ändå hoppas man. 🌸👍

  SvaraRadera
 2. Du var ju inte helt sysslolös medan ni väntade :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näee, det var jag ju inte 😉😀.
   Kram

   Radera
 3. Det är ju inte lätt att veta. Vi brukar också följa i appen och oftast fungerar det perfekt men inte alltid.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, men man tror ju att det är den snabbaste rutten de borde köra, och inte zick zacka hit och dit på sin rutt 😏.
   Kram

   Radera
 4. Så mycket gott du fixar... er lilla trädgård ser riktigt mysig ut. Där kan jag gärna sitta och vänta på brevbäraren =)

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla 😊.
   Man sitter inte i sjön precis 😉 när man sitter där.
   Kram

   Radera
 5. Visst är det typiskt! Jag hatar (eller åtminstone ogillar starkt) dessa husarrester man får när man väntar på leveranser. Dom fåtalet gånger vi har beställt från Amazon har vi begärt lämning i "skåp". Ett sånt finns bland annat i garaget på Habaneras köpcentrum. Då kan man hämta när man själv vill med hjälp av en kod man får :-)

  Ha en finfin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej det visste vi inte. Får se om det finns några skåp i närheten av där vi bor om det blir något mera köp där ifrån.
   Finfin dag till dig med.

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.