2021-10-25

Vi tog det lugnt

 

Jag bäddade rent i sängen och stoppade i ett lite tunnare täcke i påslakanet. Tycker inte det räcker längre med bara påslakanet på natten när fönstret är öppet. Plockade in tvätten som legat på gästsängen några dagar nu. En liten ful ovana som jag fått istället för att plocka in den direkt där den ska vara, så fort jag plockat ner den från tvättlinan. Men, men det drabbar ju ingen annan än mig. Jag har sysslan kvar tills jag gör den. Så jag godkänner ovanan som jag fått.

Sedan blev det mest slapp och hängsöndag. Vi gjorde helt enkelt ingenting och det är rätt skönt det med. Jo, jag pysslade och gubben fixade med datorn. Så vi satt inte som två fågelholkar och bara glodde ut i tomma intet.

Men söndagen den gick den med fast det inte hade varit fullt ös.Solen som håller på att ta sig upp och värma upp dagen.

10 kommentarer:

 1. Det blev verkligen ett snabbt väderomslag här temperaturmässigt. Anders kom precis upp från garaget med täckena som har bott i "dammsugarpåsar" där.
  Nuförtiden har vi så pass litet utrymme så jag är "så illa tvungen" att ta hand om tvätten direkt. Har liksom ingenstans att samla dom på hög. Likaså bra det, det är skönt att få det gjort direkt :-)

  Ha en fin start på veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det vände fort på temperaturen nattetid.
   Vi har inte stort heller. Men gästrummet är väldigt bra att lägga det nytvättade på sängen där.
   Detsamma till dig.

   Radera
 2. Vi har inget extra sovrum på nedanvåningen annars hade jag förmodligen gjort som du. Nu måste det plockas undan om vi ska kunna lägga oss. Fötterna är allt lite kalla på natten så det får nog bli täcke i påslakanet här också snart. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Attans vilken otur du hade 😉😁.
   Ja man vill inte ligga och frysa.
   Kram

   Radera
 3. Jag brukar ställa in hela tvättställningen i extrarummet. Där står den till nån av oss känner sig redo att plocka undan tvätten :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt smart sätt det med 😀.
   Kram

   Radera
 4. Det där känner jag mycket väl igen. Här kan tvätten ofta mellanlanda på en av sängarna i gästrummet innan den hamnar rätt. Mig gör det ingenting och ibland är det skönt att göra jobbet gradvis ;-)

  Kram och god måndagskväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, det finns alltså fler än jag som gör detta 😉😀.
   Ha en fortsatt bra måndagskväll du med.
   Kram

   Radera
 5. Ibland är det skönt att inte göra något alls och bara vara. Tvätt i gästrummet har vi också, fniss! Verkar vara vanligt. Ha en toppentisdag. Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det och det låter toppen att man inte är ensam om tvätten 😀😉.
   Fin tisdag till dig med.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.