2022-01-06

Då var man tripplad

 

Jösses, vad det blåste här igår morse. Men jag tog min promenad i både med och motvind. Ena stunden var det som någon puttade en framåt, sedan som någon stod och höll fast en. 

När jag var tillbaka gick jag upp och tog ner tvätten som jag glömde bort i tisdags. Eller jag kom ihåg den försent och då hade den redan hunnit blivit lite fuktig igen.

När jag hade duschat tog jag tag i julen som hade plockats fram i huset. Kändes skönt när allt blev undanplockat, så nu är det vår i huset istället. 

På eftermiddagen åkte vi till Chatarinas lägenhet och satte på hennes ac:n, för hon skulle komma ner på kvällen.

Hem igen och fixade till något att äta till oss. Sedan satt gubben med sitt nya projekt. Att fixa till en gammal dator så den blir användbar igen. Jag själv hade också datorhäng tills det var dags att åka och ta min tredje vaccinspruta i Pilar de Horadada.

Vi åkte dit tidigare än min tid som jag fått som var 19.30. Men när jag var framme i kön för att ta min spruta, så var klockan 19.45. Så det var skönt att vi hade åkt dit tidigare kände jag. Annars vet i sjutton när vi hade varit hemma igen.


Nere vid havet blåste det inte så värst mycket.


Det blev en hittepåtomatsoppa med stekta grönsaksbollar (smet kvar från grönsaksbiffarna som vi åt dagen innan). Små, små pastastjärnor i och en klick aioli på topp.


Inte många som satte sig när de fått sin spruta.8 kommentarer:

 1. Hoppas du mår bra nu när du vaknat efter vaccinet! Själv kom jag lindrigt undan. Kände inte mycket mer än öm i armen i två dagar. Min tredje blir om några veckor.

  Ha en fin trettondag! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade bara ont i armen när jag vaknade och jag hoppas att det håller sig där. Efter min första blev jag sjuk men inte när jag tog min andra.
   Detsamma till dig.
   Kram

   Radera
 2. Grattis till tredje sticket!
  Vi åkte med bilen till Mercadona och handlade, sen vägrade vi lämna lägenheten i tokblåsten som rådde. Lugnare idag - tack och lov :-)

  Ha en fin trettondag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fysjutton vilket blåsväder vi hade igår och sedan regn på det på kvällen.
   Det ser mycket bättre ut idag och solen är framme också 👍.
   Detsamma till er

   Radera
 3. Det var en rejäl vind som mötte oss igår när vi kom till huset :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas er landning gick bra i blåsvädret och välkomna hem.
   Kram

   Radera
 4. Så skönt att ha trean i hamn med tanke på att smittan fullkomligt skenar. Hoppas det inte blir för många biverkningar.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns bra att ha tagit den nu.
   Ännu så länge har jag inte känt något så det blir nog bra.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.