2019-04-25

Så märkligt


Det är så himla typiskt att igår vände vädret och solen sken från en klarblå himmel hela dagen. Igår var det hemfärd för grabben med familj igen. Nu hade dom varit sina 10 dagar och dessa 10 dagar har det inte varit mycket sol eller värme på precis. Men vi har haft det bra och kul ändå. För vi har fått varit med varandra och det är nummer 1 här i vår flock.

Deras plan gick inte förens på eftermiddagen så lite sol fick dom i alla fall. Vi åt lunch ihop innan vi packade in väskorna i bilen och väntade på att Amelia skulle vakna till efter sin förmiddagslur.

Tycker alltid det är lika jobbigt när sina nära och kära åker hem här ifrån. Jag tycker givetvis det är jobbigt när vi lämnar Sverige med och ska säga hej då för denna gång till alla. Men när dom lämnar oss här i Spanien gråter jag alltid och tycker det är jobbigt. Grabben kramade om hårt och sa, -men mamma vi syns ju snart igen.

Men det är då det är tur att utvecklingen gått så långt framåt att man bara kan göra ett litet tryck på mobilen så har vi dom där live men inte kan ta på dom.

Deras flygresa hem hade gått bra och Amelia hade varit vaken hela resan och skött sig exemplariskt, bara lite gnäll som är helt normalt. 

Nästa gång som Amelia kommer till farmor och farfar är hon storasyster också, det ni 😍 det gör en megastolt.

Puss o Kram för denna gång. 

5 kommentarer:

 1. Jaa, jag vet men har inget sagtbtill någon. Men det åär väl som vanligt alla tror de ärb ensamma om nyheten. Hurra, hurra hoppas denna gång bliverb toppenbra..
  Ni förstår väl hur glad jag är över min dator- Tack för Ni kommer ihåg detta.
  Kam till alla från gammeltantem, detbär de som är besvärligast. Förlåt mig.

  SvaraRadera
 2. Förstår att det känns tungt att skiljas åt. Även om det inte är för lång tid. Men det är ju så det ska vara. Ett bevis på kärleken man känner. Typiskt att vädret äntligen växlar och blir bättre när dom åker. Men här hemma i Sverige har dom sommarvärme och sol att komma hem till. Så det blir bra ändå. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Visst är det tråkigt med avsked, men ni ses ju snart igen - både virtuellt och irl.

  Stort GRATTIS till den väntade utökningen av flocken! :-)

  SvaraRadera
 4. Visst är det jobbigt när man skiljs åt.
  Tur dagens teknik gör att avstånden blir lite mindre kännbara :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det jobbigt när nära och kära åker och jag vet precis hur det är. Men man får tänka att man ses ju igen.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.