2019-06-09

Friska vindar


Igår gjorde vi marknadsrundan för det var ett par veckor sedan. Ändå fast man inte ska ha något tycker vi det är lite kul att göra denna runda emellanåt. Men det blev lite blommor, kyckling och lite körsbär som kom med hem ändå.

Hemma rensade jag kycklingen medans gubben satt med brorsan och försökte lösa datorproblemet som uppstått hos mamma. Men efter 45 minuter var mammas dator klar och hon kan surfa igen.

Vi tog vårt första dopp i poolen igår med. Det är +25 i den nu och det var skönt att ta ett svalkande dopp. Det var inte så många som badade men man ser att det börjar bli fler och fler boende på området nu.

Vi gick hem och tog oss en variant av mojitodrink på Martini Bianco och gick upp på takterrassen. Men det blåste rätt bra igår så det blev ryggläge i en solstol för att hitta lä där uppe.

Middagen blev sen så den tog vi nere på altanen eftersom det fortfarande blåste rätt så mycket. Sedan blev det att kolla på ett nytt avsnitt på serien "Alex".

Färska blommor på bordet igen.

 En liten drink.

Aubergine och kycklinggratäng till middagen.

6 kommentarer:

 1. Tufft att bada nu. Jag vill gärna ha några(många)grader varmare innan jag doppar mig
  Drinken såg verkligen svalkande ut :)
  Ha en finfin dag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till premiärdoppet! Än har vi inte kommit så långt än men snart förhoppningsvis.

  Kram och ha en fin pingstdag!

  SvaraRadera
 3. Ha,ha jag har inga bilder att skicka Er. Här är inget vidare v'der, flälten behövs inte i dag., vet att det blev fel. men törs inte ändra på något, hoppas jag får komma till Starrundersökningen snart, men de kanske tycker det är onödigt att fixa till något på mig.Tycker ni har så fint Tommy och Du, det är inte klokt.
  I dag är jag så njd med mitt liv, I går var en bottendag, så r det att bliva gammal.
  Ha det bra önskar Gammelbäggan i familjen,- kram från Hajam

  SvaraRadera
 4. Den drinken så supergod ut. Här är det också jätteblåsigt idag. Kram

  SvaraRadera
 5. Så mysigt det ser ut! Det har varit blåsigt även på Gotland det senaste dygnet och även här i Stockholm. Och lite svalt nu faktiskt. Hoppas att värmen snabbt kommer tillbaka. Kram //Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.