2013-05-13

La Familia

Visst fixade gubben veden igår som vi hade bestämt. Jo, jag hjälpte också till när alla hade åkt hem. För här ringde telefonen varm när vi var på väg ut båda två och sätta igång med vårat dagsverke. Först i luren var mellanbarnet och sa att hon tänkte titta ut en sväng. Efter henne ringde störst och sa att dom tänk komma förbi. Sedan ringde minstingen, och han ville ju självklart träffa syrrorna och småkidsen. I dessa lägen är man glad över att man inte slutat handla som om vi var en storfamilj fast vi bara är gubben och jag här under taket numera. Så ut i frysen och fram med kyckling och lövbiff. Det blev stekt kyckling till de små och rullader till oss stora. Till efterrätt gjorde jag och Julia en rabarbervariant i dricksglas som bestod av. Rabarberkompott, turkisk yoghurt, smörstekt müsli som vi varvade och på toppen blev det krossad mandel.
Sådana här dagar gillar både jag och gubben. Finns inget bättre än när ens barn och barnbarn kommer på besök.


4 kommentarer:

 1. Jag är uppväxt i en stor familj och det var härligt! Ser mysigt ut och maten låter så god, särskilt efterrätten! Smarrigt!
  Kramar viktoria

  SvaraRadera
 2. Det är väl underbart, att Ni har dörrarna öppna för Era barn och barnbarn.

  Mat kan Du ju laga det vet vi, eljest
  sköter ju Grillmästaren det.
  kram och välkommen på fika i morgon.
  kram Hajan

  SvaraRadera
 3. Blir varm i hela hjärtat när jag både läser din text o ser dina bilder. Måste bara vara det bästa som finns när barn o barnbarn kommer o hälsa på, man lagar god mat o bara är tillsammans. Livskvalitet på högsta nivå. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. HÄrligt med hela familjen. Vilket vackert lapptäcke i bakgrunden.
  Ha en fin kväll.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.