2013-05-10

Så mumsigt

Idag har både jag och gubben jobbat fast det är en klämdag. Så när vi kom hem ville vi få maten snabbt på bordet. Så det blev skaldjur som ställdes fram. Vi snabbgrillade dom frysta räkorna i en marinad med hackad chili, vitlök, persilja, gräslök och sist lite flingsalt. Musslorna blev gratinerade med vitlöksmör, riven parmesanost och torkad dill. Till dessa godingar blev det ett glas vitt till.

8 kommentarer:

  1. The big Boss "Gubben" alltså10 maj 2013 kl. 21:52

    Det sjön erbjuder funkar i alla lägen, sånär som på bläckfisk ...får kalla kårar bara jag tänker bläckfisk (pulpo)

    SvaraRadera
  2. nej men så otroligt gott det ser ut.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  3. Jösses så najs. Inte vad jag kallar "snabbmat " hehehe

    Trevlig helg

    Kraaaaaaaaam

    SvaraRadera
  4. Wow så gott alla mina favoriter på en o samma gång....Blir räkor här i kväll kan nog äta det på längden o tvären o tröttnar aldrig. Ha en skön lördagskväll. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  5. mums så gott det ser ut.
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  6. Det passar ju Er med medelhavsmaten
    det ser gott ut.
    ha en skön söndag

    SvaraRadera
  7. Räkor är en favorit!
    Främst nu när det börjar bli varmt,
    och jag börjar knapra på sallader.

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  8. Åhhh, det där ser ju fantastiskt gott ut och rätten kräver liksom ett glas vitt till med :) Kram Katta

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.