2014-03-19

Bra att ha

Tittade i skafferiet häromdagen för att se om det fanns något att slänga ihop något gott till kaffet. Jag hittade både kokosmjöl, mandelmjöl, kakao och choklad. Blandade mjölet med smör, kakao, sirap och kallt kaffe och rullade små bollar av det. Sedan smälte jag chokladen och doppade bollarna i den. Garnerade dom lite med strössel också. Så nu finns det glutenfria små chokladbollar i frysen att ta fram när det kommer besök eller barnen kommer förbi.

8 kommentarer:

  1. Det finns ju en måg till Er som
    bliver väldigt glad för det Glutenfria.
    Du är inte dålig när det gäller bakning heller, diu lilla hitta påa.

    SvaraRadera
  2. Du borde göra en bok tycker jag.
    En bok på såna där "ta vad du har" lösningar.
    Du är ett proffs på det!

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  3. Vad duktig du är att bara röra ihop något gott. Jag måste ha recept till allt. Fina var de också.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Det är så smidigt att ha sådant i frysen. För man vet aldrig när man får oväntat besök.
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  5. Vad duktig du är att bara få till det så där av vad du har hemma...
    Ser kanongott ut!

    Kraam Mariette

    SvaraRadera
  6. Oj vad du kan trolla fram bara så där! Delikata små frestelser, perfekt till kaffet! Kommer på fika ;-)

    Kramar Anna

    SvaraRadera
  7. Lät riktigt gott :)
    Vad smidigt du slängde ihop dom.
    Hoppas du mår fint, kram kram

    SvaraRadera
  8. Nu blir det mer gott att laga av Mr G.s svärmor

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.