skip to main |
skip to sidebar
Bra att ha
Tittade i skafferiet häromdagen för att se om det fanns något att slänga ihop något gott till kaffet. Jag hittade både kokosmjöl, mandelmjöl, kakao och choklad. Blandade mjölet med smör, kakao, sirap och kallt kaffe och rullade små bollar av det. Sedan smälte jag chokladen och doppade bollarna i den. Garnerade dom lite med strössel också. Så nu finns det glutenfria små chokladbollar i frysen att ta fram när det kommer besök eller barnen kommer förbi.
Det finns ju en måg till Er som
SvaraRaderabliver väldigt glad för det Glutenfria.
Du är inte dålig när det gäller bakning heller, diu lilla hitta påa.
Du borde göra en bok tycker jag.
SvaraRaderaEn bok på såna där "ta vad du har" lösningar.
Du är ett proffs på det!
Kram Hannis
Vad duktig du är att bara röra ihop något gott. Jag måste ha recept till allt. Fina var de också.
SvaraRaderaKram Helena
Det är så smidigt att ha sådant i frysen. För man vet aldrig när man får oväntat besök.
SvaraRaderaKram
Annie
Vad duktig du är att bara få till det så där av vad du har hemma...
SvaraRaderaSer kanongott ut!
Kraam Mariette
Oj vad du kan trolla fram bara så där! Delikata små frestelser, perfekt till kaffet! Kommer på fika ;-)
SvaraRaderaKramar Anna
Lät riktigt gott :)
SvaraRaderaVad smidigt du slängde ihop dom.
Hoppas du mår fint, kram kram
Nu blir det mer gott att laga av Mr G.s svärmor
SvaraRadera