2014-04-16

Gjorde en check



Var tvungen att testa detta recept innan påsk då vi tänkte ha det på vår påskbuffé när alla kommer. Det var en himla tur att jag gjorde detta för det här var i det saltaste laget för både mig och gubben.  Vad har jag testat då? jo, att fritera anjovisfiléer. Men jag tänker inte ge upp detta recept utan helt enkelt ta strömmingsfiléer istället. Det är ju same, same but different. Här har ni receptet om ni vill prova, för det var inte äckligt utan bara salt.

6 kommentarer:

  1. Ser gott ut!
    Och salt är bra=))
    Det gillar jag!

    Ha en riktigt skön påsk nu/Kram hannis

    SvaraRadera
  2. Det bliver nog bra skall Du se lilla du se. För ,för salt vill ju ingen ha,
    >Jag kommer att plåta allt det vet Du.
    Se fotografera har blivit mitt liv.

    kram från mamma

    SvaraRadera
  3. Mmm det så godt ut! Her står det en stor gryte med reinkjøtt og grønnsaker på kok. Så det blir reinsodd i dag. Ønsker deg og dine kjære en fin påske! Påskeklem fra Gry :)

    SvaraRadera
  4. Åh ser jättegott ut! Ja nu hoppas vi på lite sol så att det kan bli lite påsk-grillning i helgen...
    Just nu blåser det halv storm här på ön...
    Kram Titti

    SvaraRadera
  5. Jag som älskar salt mat hade nog gillat det här. Önskar dig en mysig o skön påsk. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.