2014-04-13

Städflow

Vaknade 07.20 i morse och var stenpigg, varför ska man ligga kvar i sängen då. Så jag klev upp gjorde frukost och satt mig vid tv:n och såg på ett program på tv-play. Sedan körde jag igång med städandet medan gubben fortfarande låg och snusade i sängen. Nu har jag lite svårt med att bara göra en sak i taget. Så för tillfället nu när jag gör en liten bloggpaus och tar en fika med gubben som kommit upp sängen. Har jag dammsugit, stekt köttbullar, tvättat ett fönster och bytt gardiner, diskat av alla glasen i vinstället, tvättat en maskin och vattnat några orkidéer. Nu när fikastunden är slut är det tvätt av golven som står på tur. Gubben ska tända upp tunnan och vi ska ut och klippa bort vissna blad på palmerna som åkte ut igår. Gubben undrar ibland om det finns någon stoppknapp på mig när jag sätter igång såhär. Men nix det finns det inte. Vad har ni för er på söndagen då?

6 kommentarer:

 1. Ha ha, underbart att gå igång så där. Jag känner igen mig jätte mycket, haha
  Här har söndagen precis börjat och den ska tillbringas i trädgården för vi har underbart väder här och nästan all snön är borta.
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 2. Som Du vet har Din bror varit här i dag.Martina var med och handlade,
  hon hittar ju lika bra där nere som jag. Så de tog hand om notan
  och jag tittade väl mest på.Vi åt och jag lade mig ett tag. Per diskade. Nej det är nog sant det finns ingen knapp att stänga av Er på. men nu går jag och lägger mig, orkar inte med att blogga i kväll.

  SvaraRadera
 3. Och så var det måndag igen :)
  Men påsklov för barnen.
  Underbart. Kram och ha det fint

  SvaraRadera
 4. Jisses så duktig du är!! Bra jobbat. Jag är rätt lik dig där. När jag börjar, kör jag på i 120 och gör ALLT. Gärna samtidigt.
  Hoppas du får en fin måndag.
  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 5. Ha ha, jag förstår din "gubbes" undran och önskar jag hade hälften av din energi :) Men vad skönt att få undan en massa så tidigt på dagen. Önskar dej en fin vecka, kram Katta

  SvaraRadera
 6. Heja dig vad du är alert och pigg! Själv funderar jag på att ringa Rut! Behövs akut!

  KRAM Anna

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.