2018-01-08

Hur gick det då 😒

Vi åkte iväg till Conforama strax efter 11.00 igår för att hämta vår byrå som vi inte fått ännu. Klev in på varuutlämningen och ställde oss i kö (gick snabbt). Vi förstod med en gång när killen började titta i datorn lite extra länge att den inte fanns hemma. Så vände han mot oss och sa, att tyvärr finns den inte hemma förens i slutet av Januari. Nu kände man irritationen börja komma krypande i ryggraden. Vi sa att vi vill inte vänta längre nu, utan ha en annan byrå. Det är okej, bara att gå in och välja något annat och förklara det för personalen i affären.
Snabbt in i affären och kolla något annat. Inne i affären var det knökat av folk som var på språng efter något på REAN. För igår började visst stora REAN här nere, om vi fattat rätt.
Tillslut hittade vi en ny byrå som vi fastande för. Gick för att se om den fanns hemma som inte är någon garanti, för att det stod att den skulle finnas i lager. Och mycket riktigt, så fanns inte denna heller. Vill ni titta efter någon annan undrade personalen. Men nu var vi så trött på detta letande och ville bara där ifrån. Så vi bad om att få våra pengar tillbaka. Ställde oss i megakön som gick sakta framåt i snigelfart. 
Nu svängde vi ner bilen till Leroy Merlin, och nu var det inte lätt att hitta någon parkeringsplats. Nu hade hela Orihuela Costa kommit till La Zenia. Men väl inne i affären gick allt smidigt och snabbt.
Vi hittade en byrå eller två byråer som vi tog. Ut ur affären för nu ville vi bara hem igen. Men det skulle ta sin lilla tid, för nu var det köer överallt. Så vår lilla tripp från La Zenia som annars brukar ta ca 5 minuter med bilen, tog nu över en timme för att komma hem.
Så när vi var hemma igen var det bara att sätta igång med middagen, som vi hann att äta ute på altanen innan solen försvann bakom grannens skorsten.
Vi byggde ihop båda byråerna igår kväll och idag ska det fixas till där dom ska vara.


Det här var en cool byrå, med både skåp och lådor.


Mer neutrala byråer var vi ute efter.
 Kön vid kassan som ringlade sig långt bort i affären.

 På väg hem, som tog sin lilla tid.

 Blev stekt fisk och mathavre till den.


Byrå nummer ett snart klar.

7 kommentarer:

 1. Kära Ni, det var en spännande byrå. Har aödrig sett något liknande. (de har inga sådana i Kosum i Åby)m ni förstår vad jag menar. Det bliver nog toppen. Så duktiga Ni är. Jag skall
  köra igång med en Porterstek nu. Per köpte en jättefin Rostbiff i går.
  Här är inga varmgrader i dag, Kul att följa Er , kram mamma H

  SvaraRadera
 2. Ja du... Jag har aldrig någonsin sett så mycket folk som det var igår på Zenia Boulevard. Och då var vi bara utanför och under. Körde in i garaget och bestämde oss genast för att där ville vi inte stanna. Jösses vad med bilar - och i alla dessa bilar hade det ju kommit folk också som följaktligen fanns uppe i affärerna... Nej tack! Tog en bra stund att komma ut och därifrån.

  Den där adventskalenderbyrån var cool :-) Fast jag förstår att ni valde en mer neutral variant.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Det där med ständigt försenade leveranser är något som verkar vara mer regel än undantag i medelhavs länderna. Det beror kanske på att de har ett helt annat sätt att leva än vi stressade nordbor. Mer avslappnat, på gott och ont. Men man vänjer sig nog vid det så småningom och blir lika avslappnad själv. Kram=) Carina

  SvaraRadera
 4. Kul att ni är på plats i solen igen... men lite sämre väder nu har jag sett... Men det vet ju vi att det är tillfälligt,och inte som här,grått och kallt... men flyttat ner för gott? har ni inte lägenheten kvar? eller gör ni som vi,3 månader i taget?? Vi åker ner nu omkring den 20 ska bli underbart... Ha det allra bäst..Kramiz

  SvaraRadera
 5. Skönt att det ordnade sig om än det tog sin lilla tid.
  Köer kan göra en (mig) alldeles matt.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh så underbart!! (inte bilkön) att kunna äta middag ute på altan... LYCKOST!!
  Kul att få fixa lite nytt o få fint!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 7. Snygga byråer, här skruvas det också ihop byråer :) kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.