2018-01-20

Mulen fredag

Solen försökte med all sin kraft igår att komma i genom de tjocka molnen, men tyvärr lyckades den inte. Men vi tog oss en runda ändå vid havet. Lika glittrande vackert och inbjudande när solen är framme, lika kallt och motbjudande ser havet ut när det är grått ute. Vi gick förbi en restaurang som jag varit lite nyfiken på och porten stod öppen så vi gick in. Innanför var det en fantastisk Japansk trädgård i anslutningen till restaurangen. Såg faktiskt trevligt ut, så det blir nog något vi ska prova.
När vi kom hem blev det lite lunch till oss på rester som fanns kvar från gårdagens middag. När vi satt och åt fick vi besök av kompisar som skulle åka hem idag till Sverige igen. Tycker synd om dom, för idag skiner solen igen och det ser ut att bli en fin dag.
När dom gick hem till sitt igen åkte vi till Mercadona och handlade, för tvättmedel och sköljmedlet hade tagit slut. Och så blev det ett paket jordgubbar som alltid. Dom har så mycket smak dessa gubbar även om dom förmodligen är växthusodlade.
Sedan blev det TV-kväll med På spåret och Skavlan och till dom programmen åt vi en varm macka med kycklingröra på.


Inte en kotte på stranden.


Visst ser det fint ut.

Dom är så goda.

Kvällsmackan till tv:n.

9 kommentarer:

 1. Fina bilder, som alltid. Roligt att göra nya upptäckter. Så ni kan se svensk tv. Parabol eller via dator? Jordgubbarna här smakar ingenting alls just nu. Men jag kan känna sötman i dina bara genom att se fotot. Kram=)Carina

  SvaraRadera
 2. Det var inga dåliga mackor, ser ut som en hålkaka var??? I morse fick jag en lite chock, hörde att ett Landshövdingshus brann i >Majorna. Det var inte Majlis hus, men så obehagligt. Det hade börjat i ett soprum. Jag goglade om det, och fick svaret. Känner ju bara henne i Majorna. Här är en underbar doft, kar kycklingfile i ugnen, det doftar vitlök och kryddor till tusen här.
  Vet ej pm era kommer idag eller i morgon. Ha det bra, det är så skönt att jag vet att Ni trivs.
  kranar från mamma H.

  SvaraRadera
 3. Är det den där restaurangen som ligger utmed 332-an? Har åkt förbi den många gånger (ifall det nu är den ;-) ) och tycker att den ser jättefin ut :-)

  Idag sköter sig solen bättre - skönt!

  SvaraRadera
 4. Det blev en klar förbättring av restaurangen efter de renoverat den. Vi brukar äta där med jämna mellanrum. Har dock inte testat deras nya sushiavdelning än
  En trevlig fredag med jordgubbar som avslut. Inte helt fel :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Å så mysigt. Älskar japanska trädgårdar. Kram.

  SvaraRadera
 6. Nu har vädret blivit bra igen :)
  Mackan såg väldigt god ut.
  Kram och trevlig kväll

  SvaraRadera
 7. Vi såg också "På spåret" och jag tog Lund på 10 poäng. Men vi bor ju så nära att det var rena barnleken ;-) Vilken god kvällsmeny!

  Kram och trevlig lördagskväll!

  SvaraRadera
 8. Ser härligt ut trots brist på sol kram

  SvaraRadera
 9. Det verkar som att det blev en bra dag trots avsaknad av sol. Idag ser det lovande ut ����������

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.