2021-12-11

När? NU 😲?

 

Jag hade tänkt att ta min löprunda på morgonen först. Men när jag vaknade hade jag ändrat mig. För vi hade en tid att passa ca. 10.30 och jag kände att det skulle bli lite stressigt. Först springa, sedan frukost, blogginlägg och sedan dusch. 

Visst ibland kan jag vara lite tidsoptimist, men allt detta skulle jag inte fixa utan att få stressa och det ville jag inte. Jag tänkte att jag tar min tur på hemväg från Torrevieja istället eftersom det var dit vi skulle och hade en tid att passa.

Men när vi ätit vår frukost och jag sitter och ska göra mitt blogginlägg ringer telefonen. Klockan 10.30 hade nu ändrats till snart och då var klockan strax efter 09.00. Så på med träningskläderna, tvätta fejan och borsta tänderna och sedan gav vi oss iväg.

När vi sedan är på plats hos Chatarina som vi skulle till. För hon hade anlitat flyttfirman ( de som ändrade på tiden) som jag jobbade för tidigare till sin lokalflytt. Så flöt allt på som det skulle till mobilen ringde.

Då var det transportbolaget som skulle köra ut vår nya tvättmaskin som ringde. De undrade om vi var hemma. Va, nu???, neeee. Vi skulle ju inte få tvättmaskinen förens måndag. Vi kommer idag mellan 14.00-16.00, är du hemma då???. Okej, det kunde jag vara.

Så efter vi varit hos Chatarina blev det ingen motionsrunda hem från henne utan det blev att köra direkt till Media Markt och köpa en ljuddämpande matta som jag ville att vår tvättmaskin skulle stå på.

Sedan hem och dra ut den gamla tvättmaskinen och torka rent där den stått. Rulla undan köksmattan och göra klart för den nya tvättmaskinen som skulle komma.

Klockan 16.00 skulle även vår middagsgäst komma. Gubben skulle stå för maten och det skulle bli fiskgratäng som serverades.

Vid 14.30 ringde mobilen igen och leveransen stod utanför vår grind. De var två killar som jobbade snabbt och snart var den nya tvättmaskinen på plats i köket.

Gubben började med maten och när klockan var 16.00 var allt klart. Då dök även Mats upp som var middagsgästen. 

Sedan var det en lugn, skön och trevlig fredag som fortlöpte.


Lite blåsigt och kyligt på morgonen.


Ska fixa in mattan lite till under maskinen. Ville inte säga till killen att han skulle göra om det.

Blev en bild på gubbens middag som inte var suddig (skit på linsen). Men det var en supergod fiskgratäng som han lagat.


7 kommentarer:

 1. Det gäller verkligen att vara flexibel ibland och det lyckades du ju väldigt bra med :-)

  Ha en skön lördag - förhoppningsvis med lite mindre stress.

  SvaraRadera
 2. Tänk så körigt det kan bli ibland trots att man är dagledig 🙄.

  SvaraRadera
 3. Härlig känsla med en ny tvättmaskin!

  KRAM Anna

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.