2021-12-05

Bara för att

 

Jag tog mig en promenad i solskenet och jag tog den genom marknaden. Jag skulle inte ha något men det är ändå kul att ta den svängen. Ibland kan man ha tur och ser något nytt i något stånd som de inte har haft tidigare.

När jag gått marknadssvängen gick jag bort till churrosvagnen och köpte med mig en påse churros, som jag och gubben kunde ha till marknadsölen. Vi hade bestämt träff som vanligt där vid 13.00. 

Jag var där lite innan gubben och fick se att Carolin, Fredrik, Annica och Christer satt där med. Så de makade ihop sig även denna lördag för att göra plats åt mig och gubben.

De gick lite innan oss för de hade en match att passa på tv:n. De var ju chans till sm-guldet för Malmö FF (som de tog hem) och det vill väl inget Malmö FF fans missa kan jag tänka mig.

Gubben och jag satt en stund till och njöt i värmen och tittade lite på folket innan vi gick hemåt vi med. Gubben tog sin hoj och jag gick och vi konstaterade att vilken strålande lördag det var.

Jag hade satt en deg på jäsning innan jag gick hemifrån och den var färdigjäst när vi kom hem. Så jag bakade ut den till några pizzor (rest middag idag) sedan satt vi på altanen och åt.

På kvällen blev det tv-soffan och "Så Mycket Bättre". Inga tårar igår men mycket bra musik.


Strålande väder för att vara den 4 december.


Lite churros och en kall öl.


Gjorde avlånga pizzor igår.


Med lite all möjlig god topping på.Hittade en sådan burk i skafferiet som vi fått av grannen när de åkte hem. Fick se på baksidan att man kunde ha den på pizzan. Så det blev det istället för tomatsås.

12 kommentarer:

 1. Svampsoppa på pizza lät intressant :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, det var verkligen en helt underbar dag igår! Lät lite konstigt med soppa på pizzan, men jag antar att det funkar bra ifall man inte spär ut den till soppkonsistens :-D

  Ha en fin andra advent!

  SvaraRadera
  Svar
  1. 😂 nej det gjorde jag inte. Utan den var tjock när jag bredde på den på pizzan.
   Detsamma

   Radera
 3. Hmm... Kände på mig att jag blev lite tjatig med önskningen om en fin advent, men ni får väl ha en dubbelt så fin advent då :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ja tackar 😀. En gång förmycket är bättre en än gång för lite 😉

   Radera
 4. Öl och churros är inte fel någonstans. Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken toppenidé att ha svampsoppa istället för tomatsås. Ser jättegott ut. Ha en trevlig andra advent. Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev gott faktiskt.
   Detsamma till dig.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.