2021-12-10

Pengarna rullar

 

Vad hände igår 😲 jo tvättmaskinen gjorde sin sista tvätt. Det var väl kanske inte något som gjorde oss jätteförvånade precis. Den har faktiskt levt sitt egna lilla liv ett tag nu.

Gubben kollade om det var något som han kanske kunde laga, men tyvärr så är det nog ett lager eller något annat som pajat, sa jag, den otekniskaste i familjen 🙄. 

Det här är den sista vitvaran som nu byts ut av de som fanns i huset när vi köpte det. Vet faktiskt inte hur gammal tvättmaskinen är. Men den har varit bra de åren vi har kört med den.

Så gårdagen blev en tur runt i olika butiker för att kolla efter en ny tvättmaskin. Och ja, vi hittade en till slut som vi tyckte verkade bra båda två 😀. Med allting som bör tänkas på, som energisnålhet och miljövänlighet också.

Nu blev det ett avbrott i mitt blogginlägg 😖. Lite annat kom emellan som vi var tvungna att fixa först.

Skulle ha skrivit att vår nya tvättmaskin får vi på måndag. Men nix, det blev ändrade planer på det. För när vi var iväg i morse ringde mobilen och leverantören sa att de kommer idag mellan 14.00-16.00.


Det sista stället som vi besökte.


Det finns (fanns) en del att välja på.


10 kommentarer:

 1. Den typen av shopping är både svår och dyr, men väldigt nödvändig ibland. Bra att ni hittade en maskin ni båda "föll" för. Snabba puckar med leveransen, då kan du ju tvätta redan ikväll ;-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja detta var ju nödvändigt.
   Verkligen snabb leverans, men någon tvättande idag blir det inet.
   Detsamm

   Radera
 2. Då är fredagskvällen räddad ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. En fungerande tvättmaskin är en nödvändighet helt enkelt så det kan man inte vara utan. Smidigt att de kom snabbare än väntat.

  Kram och god fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tvätta för hand vill man ju inte 🙄.
   Visst det var toppenbra.
   Kram

   Radera
 4. Trist när maskinerna går sönder. Min sex år gamla tvättmaskin gav upp förra veckan efter att ha levt om a la reaplan under några tvättar. Det visade sig att trumman lossnat på ena sidan. Ingen idé att laga. Nu har jag tillgång till en fin tvättstuga i huset så någon ny blir det inte.

  Lycka till med din nya.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog typ samma fel på våran gamla tvättmaskin.
   Tack.
   Kram

   Radera
 5. En julklapp till er båda! Kors i taket och leveransen gick så fort! Annars är det väl lite siesta och Mañana Mañana😆 Inga roliga utgifter men en tvättmaskin behövs!

  Trevlig helg och kram! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd det inte satt en röd rosett runt om den när den kom 😁. Då hade det känts som en julklapp. Nu blev det bara en dyr utgift 😞.
   Ja ibland blir man förvånad på leveranserna.
   Ha en fin helg du med.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.