2010-07-07

Nytt
Var och hälsade på hos dottern och mågen i helgen, dom har nu flyttat in i sitt hus som dom köpt. Det ligger utanför stan med kohagar och ängar som grannar. Ett gamalt hus som dom tänker att bygga om till sitt som dom vill ha det. En härlig tomt med massor av gamla fruktträd. Detta är ett megaprojekt som dom har framför sig, men som kommer bli fantastiskt när det blir klart. Vi fick även träffa vår förlorade son :-) som lämnade boet i juni. Fick krama om honom riktigt ordentligt. Skålarna som vi åt jordgubbar och glass i hade dottern köpt på Drömgården i stan. Fortsätt att njut av det underbara vädret som vi har nu alla bloggisar.
Bilderna är klickbara.

8 kommentarer:

Lena Kristina sa...

Halloj i värmen!

Det där husprojektet ser riktigt roligt ut. Vilken möjlighet att få skapa från grunden med en så fin stomme. Att det kommer ligga tusentals timmars arbete framför dem är ju både roligt och jobbigt. Kanske kan de lejja för en del, annars finns risken att man renoverar ihjäl sitt förhållande, men det ser riktigt idylliskt ut.

Ha det så härligt i värmen

Kram Lena

Katta sa...

Vilket mysigt ställe, ser jättefint ut. Kram Katta

jakt,skor,barn,inredning sa...

Ser ut som ett härligt projekt ! Nilla

Gardenhouse sa...

Oj vilket dröm projekt för dem att sätta klorna i... Det kommer nog att bli alldeles underbart i sinom tid!
Ha det gott, kram Sussi

Nordingården sa...

Vilket vackert ställe din dotter skaffat sig! De blå dubbeldörrarna var ju bara sååå snygga! Och läckert med fåtöljen under trädet där. Vackra skålar att äta dessert ur... Sommarhälsningar fr Nordingården

Sussi's värld sa...

Oj, vilket ställe, underbart att få starta ett sånt projekt.
Den blå dörren är fantastisk:-)
Ha en härlig helg!
Kram

Viola sa...

Låter som ett spännande projekt, vilket väder vi har nästan för mkt utav den goa värmen...pust...ha det gott, kram

Hem och Lycka sa...

Så härligt det ser ut!

kram Mia